• Danish
  • English

Din virksomheds automatisering i en europæisk re-industrialisering

Din virksomheds automatisering i en europæisk re-industrialisering

21-08-2015
Potentialet for automatisering er stadig ikke indfriet i Danmark, men skal indfries for, at Danmark og resten af Europa kan gennemgå den ønskede re-industrialisering

Kun ca. 30 % af danske produktionsprocesser er automatiserede, og vi ved, at veludført automatisering kan føre til en gennemsnitlig 15 % produktivitetsstigning. Derfor afholder Innovationsnetværket RoboCluster workshoppen 'Robotics for your productivity - prepare yourself for solutions and future prospects' på hi-messen 2015.

På workshoppen vil der være mulighed for at få indblik i værktøjer til at forberede sin automatisering. Derudover kan man møde Dansk Industri og ikke mindst to stærke, danske robotproducenters fleksible løsninger, som kan bidrage positivt til virksomhedernes produktivitet og konkurrencekraft.20150824_hi-15_workshop

Den danske metal- og maskinindustris omsætning er nu tæt på all time high efter krise på krise indtrådte i 2008, hvilket ses i de nyeste observationer fra Danmarks Statistik og Dansk Industri i juni 2015. Omsætningen lå i juni 2015 på omkring 141 på indeks 2010=100, hvor den i 2011 var nede på omkring 103.  På workshoppen vil Christian Eskelund-Hansen, chefkonsulent i Dansk Industri, give et indblik i, hvor Danmark som produktionsland er på vej hen.

- Foråret er på vej tilbage i den globale økonomi, og dansk industri er tilbage på sporet nu. På workshoppen skal vi se på indholdet af de positive tendenser og de muligheder der findes i en åben dansk økonomi, hvor avanceret teknologi skal bidrage til en nødvendig optimering af produktiviteten. Hi-15 er stedet at udbrede dette budskab, udtaler Christian Eskelund-Hansen, chefkonsulent i Dansk Industri.

Workshoppen forventes at få både dansk og udenlandsk publikum, og foregår derfor på engelsk. I samarbejde med forskellige videnscentre, heriblandt Innovationsnetværket RoboCluster, og brancheorganisationer gør messearrangøren MCH en stor indsats for at rekruttere messedeltagere fra udlandet. Der er derfor mulighed for, at danske virksomheder kan nå ud over landegrænserne med deres præsentationer og tilstedeværelse.

RoboClusters workshop 'Robotics for your productivity - prepare yourself for solutions and future prospects' bliver afholdt onsdag den 23. september fra kl. 10.00 - 11.30 på hi-15 i Herning.
Læs mere HER, hvor programmet også løbende vil blive opdateret.

Kontaktperson
Mette KlausenMette Klausen

Netværksleder

Innovationsnetværket RoboCluster

+45 2244 4038

LOADEMAIL[mette.klausen]DOMAIN[robocluster.dk]

robocluster

Kort om RoboCluster 

RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Forskerparken 10
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 9350 7500
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

BevillingsgivereBevillingsgivere