• Danish
  • English

Seneste nyheder

euRobotics uddeler Technology Transfer Award ved European Robotics Forum 2015

21-01-2015
Arbejder du med robotteknologi? Er du investor eller udvikler i robotteknologiske forsknings- og udviklingsprojekter? Og vil du opdateres på de seneste robotteknologiske trends i Europa? Så inviteres du hermed til European Robotics Forum 2015, hvor ’The euRobotics Technology Transfer Award’ bliver uddelt

European Robotics Forum 2015 består af en tre-dages event fra den 11.-13. marts i Wien. Her vil du få en enestående mulighed for at komme i kontakt med de mest banebrydende virksomheder og forskere i Europa, få kendskab til den nyeste forskning og robotudvikling i Europa samt sætte dit eget præg på Europas robotteknologiske dagsorden.

Programmet er fastlagt således, at deltagerne får mulighed for at møde repræsentanter og forskere fra flere forskellige lande og organisationer igennem plenarmøder og workshops. Læs mere HER.

Ét af højdepunkterne på programmet er uddelingen af 'The euRobotics Technology Transfer Award', som også vil blive dækket af medierne.

The euRobotics Technology Transfer Award

Målet med 'The euRobotics Technology Transfer Award' er at belyse effekten af robotteknologisk forskning, og profilere teknologioverførsel i forhold til at kunne overføre resultater fra forskningslaboratorier til innovative produkter, processer og tjenester ude i virksomhederne. De tre mest opfindsomme eksempler på teknologioverførsel vil, baseret på en skriftlig ansøgning med en beskrivelse af projektet samt 15 minutters mundtlig oplæg og diskussion, blive tildelt pengepræmier på i alt 6.000 euro. Læs mere om kravene for deltagelse HER.

Praktisk info

Ønsker du, at deltage i 'The euRobotics Technology Transfer Award' skal du indsende en ansøgning med beskrivelse af dit projekt til Martin Haegele på [email protected] senest søndag den 1. februar 2015. Læs mere om deltagelse og pris HER.

Kontaktperson
Bjarke NielsenBjarke Nielsen

Cluster Manager

Innovationsnetværket RoboCluster

+45 6550 4455

LOADEMAIL[bjarke.nielsen]DOMAIN[robocluster.dk]

robocluster

Kort om RoboCluster 

RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Forskerparken 10
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 9350 7500
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

BevillingsgivereBevillingsgivere