• Danish
  • English

Glædelig jul - gratis e-bog til dig

Glædelig jul - gratis e-bog til dig

15-12-2015
RoboCluster har fået mulighed for at dele den anmelderroste bog om iværksætteri og innovation, "Listen Louder", med sit netværk

Bogen henvender sig til alle iværksættere, innovatører og vækstiværksættere, som interesserer sig for den seneste viden i forhold til iværksætteri, innovationskultur, autentisk markedsføring og forretningsudvikling.

Bogen har solgt over 5.000 eksemplarer siden udgivelsen i maj måned 2014, og stiller skarpt på at ´lytte højere´. Det vil sige evnen til at skabe en arbejds- og innovationskultur, der hele tiden er præget af nysgerrighed og lydhørhed, men samtidig er handlekraftig og effektiv.

Du får her mulighed for at hente bogen helt gratis. E-bogen kan hentes som PDF HER og som ePub HER.

Listen Louder-bogen er baseret på Jonathan Løws arbejde med såvel innovation, iværksætteri og autentisk markedsføring de sidste 15 år.  

Om forfatteren: Jonathan Løw har startet 4 virksomheder, heraf to internationale, vundet blandt andet e-handelsprisen og Computerworld's Edison Award. Han er derudover blevet kåret som én af Danmarks 100 mest lovende ledere af Berlingske Nyhedsmagasin.

Kontaktperson
Julie Thygesen RydahlJulie Thygesen Rydahl

Marketing- og Kommunikationsansvarlig

Innovationsnetværket RoboCluster

+45 6550 9589

LOADEMAIL[jry]DOMAIN[robocluster.dk]

robocluster

Kort om RoboCluster 

RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Forskerparken 10
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 9350 7500
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

BevillingsgivereBevillingsgivere