• Danish
  • English

Mød Bruno Siciliano når vi sætter fokus på mobile robotter

Mød Bruno Siciliano når vi sætter fokus på mobile robotter

11-06-2015
Den 18. juni har du mulighed for at møde Bruno Siciliano ved MADE og RoboClusters konference ’Mobile robotter i produktionsindustri - i dag, i morgen og i fremtiden’

Bruno har et betragteligt netværk inden for både industri og forskning, og er tilsvarende 20150611_BrunoSicilianoanerkendt i det internationale robotmiljø. Senest har han modtaget George Saridis Leadership Award fra IEEE Robotics & Automation Society som anerkendelse for: an outstanding contribution of his exceptional leadership, innovation and dedication that benefit the Robotics and Automation community.

Han er i disse år ledende koordinator af den DARPA-lignende konkurrence for robotudvikling på europæisk grund, EuRoC (European Robotics Challenges). De tre opstillede challenges i EuRoC er drevet af teknologiudviklere, slutbrugere og systemintegratorer for at svare på udfordringen om, at den europæiske fremstillingsindustri har brug for konkurrencedygtige løsninger for at kunne bevare det globale lederskab inden for produkter og serviceydelser.

Ved konferencen den 18. juni i Odense vil Bruno tale om: Mobile industrial robotics in Europe - Status quo, ongoing challenges and future prospects. Der er få ledige pladser tilbage, og hvis du er interesseret i at deltage, kan du se dagens program HER, hvor du også kan tilmelde dig.

Læs mere om Bruno HER og om EuRoC HER

Kontaktperson
Mette KlausenMette Klausen

Netværksleder

Innovationsnetværket RoboCluster

+45 2244 4038

LOADEMAIL[mette.klausen]DOMAIN[robocluster.dk]

robocluster

Kort om RoboCluster 

RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Forskerparken 10
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 9350 7500
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

BevillingsgivereBevillingsgivere