• Danish
  • English

Netværkstur giver ny viden og skaber nye forbindelser

Netværkstur giver ny viden og skaber nye forbindelser

27-04-2015
Der var stor tilslutning og engagement, da RoboCluster og DIRA den 15.-17. april var værter for en netværkstur til Hannover Messen, som også bød på et besøg hos flyfabrikanten AirBus

Der var engagement og god stemning at spore i bussen blandt de 27 deltagere, da RoboCluster og DIRA satte kursen mod Tyskland onsdag den 15. april 2015. Turens program bød på både faglige og netværksmæssige aktiviteter, herunder en guidet tur rundt på det store messeområde til udvalgte stande og et besøg hos flyfabrikanten AirBus. Netop programmets sammensætning var også en af grundende til at der var så stor opbakning til den fælles netværkstur.

- Vi deltog i turen, fordi vi med det topprogram, som RoboCluster og DIRA havde lagt, fik masser af ny faglig viden på meget kort tid.Derudover havde vi mulighed for at præsentere Odense som markant robotby for mange internationale udstillere, udtaler Joost Nijhoff fra Udvikling Fyn.

 I programmet var der indlagt hele to netværksmiddage, som fandt sted i henholdsvis Hamborg og Hannover. Begge netværksmiddage gav, som ordet hentyder, rig mulighed for at netværke med turens øvrige deltagere. I Hannover bød middagen ydermere på muligheden for at netværke med besøgende og udstillere på verdens største industrimesse til tonerne af tyrolermusik. Mange af deltagerne berettede efterfølgende om både rigt fagligt input og rigtig gode muligheder for at netværke.

- Jeg deltog i netværksturen til Hannover Messe, for at udvide mit netværk og for at se nyheder inden for robotteknologi - og især netværksdelen blev til fulde opfyldt på turen. Arrangementet var en fantastisk mulighed for at udvide mit netværk med personer, som har interesse for automation. Jeg havde fornøjelsen af at snakke med rigtig mange nye personer, både konkurrenter, leverandører samt mulige kunder, udtaler André Hansen, Salgschef hos Egatec.

RoboCluster er allerede nu i gang med at planlægge den næste netværkstur, som foregår i samarbejde med DAKOFA og RoboNed. Næste gang går turen til Holland, hvor programmet endnu engang byder på et højt fagligt indhold og muligheden for at udvide og styrke dit netværk samt skabe nye forbindelser til relevante samarbejdspartnere. Læs mere om RoboClusters netværkstur til Holland HER.

Kontaktperson
Mette KlausenMette Klausen

Netværksleder

Innovationsnetværket RoboCluster

+45 6550 8211

LOADEMAIL[mette.klausen]DOMAIN[robocluster.dk]

robocluster

Kort om RoboCluster 

RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Forskerparken 10
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 9350 7500
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

BevillingsgivereBevillingsgivere