• Danish
  • English

RoboCluster er på plads i spritnye lokaler

RoboCluster er på plads i spritnye lokaler

29-10-2015
Innovationsnetværkets sekretariat er rykket ind på kontorerne i SDU’s nye fakultetsbygning på Campusvej i Odense

Det emmer af liv i Det Tekniske Fakultets nye bygning på SDU, hvor RoboCluster har fået plads i de lyse indbydende lokaler. Bygningen, der netop er blevet nomineret til årets skolebygning, er nu også adressen for det nationale innovationsnetværk, der således er tilbage på Campusvej, hvor det hele startede på Mærsk Mc-Kinney Møller Instituttet tilbage i 2002.

20151029_Sekretariat2Dengang var RoboCluster en lille, selvstændig enhed, som skulle skabe netværk og afdække grundlaget for at danne et videncenter inden for robot- og automationsteknologi. I 2006 blev RoboCluster så regionalt forankret med det formål at styrke og udvide robot- og automationsteknologiens vækstmuligheder i den syddanske region. I dag er RoboCluster nationalt forankret som innovationsnetværk for robotter, automation og intelligente systemer, og er på den nye adresse i tæt kontakt med robot- og automationsmiljøet, da både robotlaboratoriet, RoboLab, og SDU's nye dronecenter er naboer i bygningen.

RoboCluster afholder et arrangement på den nye adresse den 2. december, hvor vi inviterer inden for til info-møde om Innovationsfondens InnoBooster-ordning. Her kan du blandt andet møde to virksomheder, der har opnået finansiering af deres forretningsidé. Læs mere om det spændende arrangement HER.

Lige nu har RoboCluster lidt over 100 deltagere, og hvis du også vil tættere på dansk forskning, udvikling og innovation inden for robotter og automation, er du velkommen til at kontakte sekretariatet eller læse mere HER.

Bonus info: Den nye bygning huser 300 medarbejdere og 3.000 studerende. Bygningens spændende facade er inspireret af italiensk arkitektur, og giver et godt lysindfald og et levende udtryk. Hjertet i den nye bygning er den enorme trappe "Møblet", som skaber sammenhængskraft mellem afdelinger og etager.

Kontaktperson
Mette KlausenMette Klausen

Netværksleder

Innovationsnetværket RoboCluster

+45 6550 8211

LOADEMAIL[mette.klausen]DOMAIN[robocluster.dk]

robocluster

Kort om RoboCluster 

RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Forskerparken 10
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 9350 7500
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

BevillingsgivereBevillingsgivere