• Danish
  • English

Send din indstilling til DIRA Automatiseringsprisen 2015 nu

Send din indstilling til DIRA Automatiseringsprisen 2015 nu!

29-01-2015
DIRA, Dansk Robot Netværk, åbner nu op for indstillinger til årets automatiseringspris. Sidste frist for at indstille din kunde, din leverandør, din forretningspartner, din kollega, dit projekt, din virksomhed, din chef, dine medarbejdere eller dig selv er den 31. marts

DIRA Automatiseringsprisen uddeles hvert år af Dansk Robot Netværk og går til en person, et team eller en virksomhed, der har bidraget væsentligt til at øge én eller flere danske virksomheders konkurrenceevne og gerne til at fastholde arbejdspladser i Danmark gennem automatisering baseret på robotteknologi på en banebrydende måde, eller ved at have bidraget innovativt til udvikling af robotteknologien.

Alternativt kan DIRA Automatiseringsprisen tildeles en person, et team eller en virksomhed, der har bidraget væsentligt til at forbedre det fysiske arbejdsmiljø i industrien gennem nytænkning i automatisering og indførelse af robotteknologi.

Indstillede automationsløsninger skal være i drift, og kunne fremvises i forbindelse med DIRAs arrangementer i foråret.

Automatiseringsprisen er primært en dansk pris, men den kan undtagelsesvis tildeles personer eller team fra hele verden, der har gjort sig fortjent hertil.

Bestyrelsesmedlemmer i DIRA kan ikke modtage prisen. Virksomheder eller ansatte i virksomheder hvor bestyrelsesmedlemmer har interesse kan derimod godt modtage DIRA Automatiseringsprisen.

Tidsplan for Automatiseringsprisen 2015

Sidste frist for indstillingerne er den 31. marts 2015. I starten af april vil juryen vurdere indstillingerne og derefter udpege de nominerede. Som DIRA-medlem har du mulighed for at besøge de tre nominerede inden prisen tildeles vinderen. Besøgene ved de tre virksomheder kommer til at ligge den 6. maj, den 20. maj, og den 3. juni. Gå ikke glip af disse spændende arrangementer, så sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Indstil dit projekt nu

Har du kendskab til en virksomhed, et projekt eller en løsning, som kunne være en interessant kandidat til DIRA Automatiseringsprisen, kan du allerede nu indstille vedkommende på DIRAs hjemmeside - klik HER.

Det tager blot 5 min, og DIRA ser frem til at modtage din indstilling. DIRA Automatiseringsprisen 2015 uddeles på hi[15] messen i Herning d. 22. september 2015.

Juryens sammensætning

Juryen er i år sammensat af Ole Madsen, Professor ved Institut for Mekanik og Produktion, Aalborg Universitet (Juryformand); Peter Krogh, Technical Manager ved Vola A/S; Bjørn Godske, journalist ved Ingeniøren med ansvar for produktion; Nigel Edmondson, direktør i MADE; Jesper Riis, Trelleborg Sealing Solutions og gæstemedlem af juryen som vinder af DIRA Automatiseringsprisen 2014.

Kontaktperson
Søren Peter JohansenSøren Peter Johansen

Sekretariatsleder

DIRA v/Center for Robotteknologi, Teknologisk Institut

+45 7220 2859

LOADEMAIL[spj]DOMAIN[teknologisk.dk]

robocluster

Kort om RoboCluster 

RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Forskerparken 10
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 9350 7500
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

BevillingsgivereBevillingsgivere