• Danish
  • English

Ansøgningsmulighed til Bosch Venture Forum

Ansøgningsmulighed til Bosch Venture Forum

10-03-2016
Virksomheder har nu mulighed for at ansøge om deltagelse i Bosch Venture Forum, hvor The Robert Bosch Venture Capital GmbH og Bosch Group sidder klar til at gå i dialog for at opdage- og investere i de rigtige virksomheder

Start-up virksomheder, der tilbyder produkter, løsninger og/eller services, som stemmer overens med teknologiområderne for dette års Bosch Venture Forum, Smart Robotic IOT Cloud Applications, har mulighed at ansøge om deltagelse. Virksomhederne får mulighed for at præsentere deres case for investeringsmanagere fra The Robert Bosch Venture Capital GmbH og repræsentanter fra The Bosch Group. 15 finalister vil blive udvalgt og inviteret til Bosch Venture Forum den 28. og 29. juni 2016.

Smart Robotic IOT Cloud Applications inkluderer, men er ikke begrænset til, følgende områder: AgTech / Precision Farming, Food Safety, Robotics, Smart sensing, Smart packaging og Mobility.

Bosch Venture Forum

Den første dag vil finalisterne få individuel briefing på potentielle samarbejdsscenarier og feedback på deres præsentation. Dagen giver mulighed for uforpligtende diskussioner og networking og slutter med en social sammenkomst. På andendagen vil der være pitch-præsentationer og bilaterale møder med repræsentanter fra The Bosch Group.

Praktisk information

Sidste frist for at ansøge om deltagelse i Bosch Venture Forum er den 6. april 2016. Udvalgte finalister deltager gratis i forummet. Bosch Venture Forum finder sted i Stuttgart, Tyskland den 28. og 29. juni 2016.

Læs hele opslaget og find mere information om Bosch Venture Forum HER.  
Ansøg om deltagelse HER.

Kontaktperson
Katharina HickelKatharina Hickel

Project Management

Munich Network - Netzwerk München e.V.

+49 (0) 89 630-25342

LOADEMAIL[katharina.hickel]DOMAIN[munichnetwork.com]

robocluster

Kort om RoboCluster 

RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Forskerparken 10
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 9350 7500
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

BevillingsgivereBevillingsgivere