• Danish
 • English

DIRA Roadshow 2016: Robotter skaber nye jobs

DIRA Roadshow 2016: Robotter skaber nye jobs

31-10-2016
Det handler om dit job, din virksomhed og Danmark som produktionsland, når DIRA Roadshow i uge 47 kommer til en by nær dig. Oplev det nyeste inden for automatisering og robotteknologi og få inspiration til, hvordan din virksomhed kan blive mere konkurrencedygtig og derigennem bevare produktion, arbejdspladser og velfærd i Danmark.

Det er et anerkendt faktum, at automatisering og brugen af robotter, er med til at fastholde og skabe jobs i dagens Danmark. Der er nu en udvikling, hvor virksomheder trækker produktionen hjem fra lavtlønslandene, eller helt undlader at outsource for i stedet at automatisere og beholde produktionen i Danmark. Konsekvensen er, at flere af disse virksomheder, ansætter flere mennesker i helt nye stillinger.

20161031_DIRA Roadshow 2016_250x

Automatisering og indføring af robotteknologi medfører, at virksomheder bliver mere konkurrencedygtige, udvider deres produktion og ansætter nye medarbejdere til at vedligeholde og udvikle det moderne produktionsanlæg. Herudover giver det også nyansættelser andre steder i virksomheden end i produktionen samt hos virksomhedernes underleverandører og hos dem, der leverer robotanlæggene.

DIRA Roadshow viser vejen

DIRA (Dansk Robot Netværk) inviterer derfor alle interesserede til at besøge DIRA Roadshow i uge 47, hvor der bliver mulighed for at møde robotterne og ikke mindst menneskerne bag de løsninger, som allerede i dag sikrer produktiviteten hos mange danske virksomheder.

Har du en proces i tankerne, som du overvejer at automatisere? Er du på udkig efter inspiration? Eller er du bare nysgerrig? Så skal du besøge DIRA Roadshow. Her vil du kunne få inspiration og sparring fra de personer i Danmark, der har mest erfaring med automatisering og robotter.

Det er gratis at deltage i DIRA Roadshow, der er åbent for alle fra kl. 10 - 17 i fem forskellige byer:

 • 21. november: Taastrup, Teknologisk Institut. Læs mere HER  
 • 22. november: Aalborg, Nordkraft. Læs mere HER 
 • 23. november: Herning, DAMRC Teknologicenter. Læs mere HER 
 • 24. november: Aabenraa, EUC Syd. Læs mere HER
 • 25. november: Odense, Teknologisk Institut Robotteknologi : Læs mere HER 

Se invitationen og tilmeld dig HER. Find den opdaterede liste over udstillere HER.

Kontaktperson
Morten Berenth NielsenMorten Berenth Nielsen

Konsulent

Teknologisk Institut

T. +45 7220 1891

LOADEMAIL[morn]DOMAIN[teknologisk.dk]

robocluster

Kort om RoboCluster 

RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
 • Kontakt
 • Forskerparken 10
 • 5230 Odense M
 • Telefon: 9350 7500
 • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

BevillingsgivereBevillingsgivere