• Danish
  • English

Ny medarbejder i RoboCluster

Ny medarbejder i RoboCluster

27-04-2016
Stine Wolf Randrup Andersen er 1. april startet i RoboCluster- sekretariatet og skal blandt andet være med til at koordinere netværkets aktiviteter i form af studierejser, workshops og konferencer

20160427_Stine_2Stine Wolf Randrup Andersen er 31 år og uddannet cand. scient. pol. fra Aarhus Universitet. Til trods for sin unge alder har hun allerede mange års international erfaring med projektstyring, netværksfacilitering og strategisk kommunikation, primært i politisk styrede organisationer. Hun har tidligere været ansat i både danske interesseorganisationer, Europa-Parlamentet og i Westminster City Council i London.

I starten af 2015 vendte hun tilbage til Danmark, hvor hun det seneste års tid har været ansat på borgmesterkontoret i Odense som strategi- og kommunikationskonsulent. Hun har herigennem fået et godt kendskab til samarbejde på tværs af erhvervsliv og offentlige institutioner samt betydningen af et stærkt netværk. Stine har desuden opnået en indgående politisk forståelse og know-how i forhold til, hvordan man anvender kommunikation strategisk.

- Jeg glæder mig til at komme i gang med de spændende opgaver i RoboCluster, og jeg håber, at min strategiske og kommunikative forståelse og brede erfaring inden for netværksfacilitering, både nationalt og internationalt, vil bidrage positivt til RoboClusters arbejde, siger Stine Wolf Randrup Andersen.

Kontaktperson
Stine Wolf Randrup AndersenStine Wolf Randrup Andersen

Netværkskoordinator

Innovationsnetværket RoboCluster

+45 6155 5315

LOADEMAIL[stan]DOMAIN[robocluster.dk]

robocluster

Kort om RoboCluster 

RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Forskerparken 10
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 9350 7500
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

BevillingsgivereBevillingsgivere