• Danish
  • English

Planlægger du at ansøge Horizon 2020 inden for IKT?

Planlægger du at ansøge Horizon 2020 inden for IKT?

19-08-2016
Bratislava er i september vært for ICT Proposer’s Day, hvor kommende ansøgere til Horizon 2020, EU's forsknings- og innovationsprogram, kan hente både viden og netværk til ansøgningsprocessen.

ICT Proposer's Day er et netværksarrangement, der skal fremme europæisk forskning og innovation inden for informations- og kommunikationsteknologi. Netværksarrangementet vil fokusere på Horizon 2020's arbejdsprogram for 2016-17, og finder sted i Bratislava den 26. - 27. september 2016.

Arrangementet vil give en unik mulighed for at opbygge partnerskaber med forskere, industrielle interessenter, små og mellemstore virksomheder og statslige aktører fra hele Europa.

RoboCluster deltager lige nu i projektet Horizon2020-Net, og arbejder herigennem på at intensivere danske aktørers deltagelse i Horizon2020-projekter inden for robotter, automation og droner. 

Læs mere om ICT Proposer's Day HER.

Se hele programmet HER.

Kontaktperson
Bjarke Falk NielsenBjarke Falk Nielsen

Cluster Manager

Innovationsnetværket RoboCluster

+45 6550 4455

LOADEMAIL[bjarke.nielsen]DOMAIN[robocluster.dk]

robocluster

Kort om RoboCluster 

RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Forskerparken 10
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 9350 7500
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

BevillingsgivereBevillingsgivere