• Danish
  • English

EUREKA Innovation Week

EUREKA Innovation Week

26-04-2017
Omkring 1.000 interessenter forventes at møde op til EUREKA Innovation Week i maj, hvor især SMV’er kan få indblik i de mange muligheder, der er for at deltage i markedsrettede forsknings- og innovationssamarbejder.

Barcelona danner fra den 15. - 19. maj rammen om 20170426_EUREKAEUREKA's årlige Innovation Week. Eventen skal blandt andet være med til at udbrede viden om de forskellige ansøgningsmuligheder, der er inden for Eurostars programmet under EU's forsknings- og innovationsprogram Horizon 2020. Eurostars støtter små og mellemstore virksomheder, der forsker, og udvikler innovative produkter, processer og services for på den måde at opnå en konkurrencemæssig fordel.

Udover indblik i de mange ansøgningsmuligheder byder EUREKA Innovation Week på B2B møder, udstillingsområde og forskellige workshops inden for blandt andet Digital Society, ICT, Health&Biomedical, Industry 4.0 og Smart transport and infrastructures. Læs mere om EUREKA Innovation Week og tilmelding til eventen HER.

Innovationsfonden rådgiver i samarbejde med regionerne ansøgere til Eurostars-programmet, som har ansøgningsfrist igen den 14. september 2017. Læs mere om Eurostars og EUREKA på Innovationsfondens hjemmeside HER. Læs mere om Eurostars på EU Kommissionens hjemmeside HER.

RoboCluster deltager lige nu i projektet Horizon2020-NET, og arbejder herigennem på at intensivere danske aktørers deltagelse i Horizon2020-projekter inden for robotter, automation og droner.

Kontaktperson
Bjarke NielsenBjarke Nielsen

Cluster Manager

Innovationsnetværket RoboCluster

M. +45 2119 4797

LOADEMAIL[bjarke.nielsen]DOMAIN[robocluster.dk]

robocluster

Kort om RoboCluster 

RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Forskerparken 10
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 9350 7500
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

BevillingsgivereBevillingsgivere