• Danish
  • English

Har du interesse for mobile robotter i sundhedssektoren?

Har du interesse for mobile robotter i sundhedssektoren?

14-11-2017
I samarbejde med Syddansk Sundhedsinnovation har Innovationsnetværket RoboCluster netop lanceret Netværk for Mobile Robotter i Sundhedssektoren, og inviterer nu til det første netværksmøde.

Onsdag den 6. december fra kl. 13 – 16 bliver det første møde i det nye Netværk for Mobile Robotter i Sundhedssektoren afholdt hos Syddansk Sundhedsinnovation.201711110_Netværk for mobile robotter (Med billedtekst)

Programmet ligger klart, og byder blandt andet på en præsentation af OPI-projektet START, hvor man er i gang med udviklingen af et åbent flådestyringssystem, der kan give en samlet oversigt over alle AGV’er på sygehuset. Derudover vil Interreg-projektet HealthCAT blive præsenteret. Her udvikles en mobil robot, der skal løse forskellige opgaver i sundhedssektoren. 

Eftermiddagen har også fokus på at drøfte udbud for mobile robotter på hospitaler. Det er hensigten at denne del af mødet vil indeholde en drøftelse af indhold af kravspecifikationer samt hvilke udfordringer, man skal være opmærksom på. Denne del af programmet er for de offentlige aktører.  
Se hele programmet og læs mere HER.

Om Netværk for Mobile Robotter i Sundhedssektoren
Formålet med det nye netværk er at videndele om mobile robotter på tværs af regioner, virksomheder og andre offentlige aktører. Netværket henvender sig derfor til alle, som har interesse i mobile robotter i sundhedssektoren. De fleste af emnerne vil være åbne for alle, dog vil enkelte emner være forbeholdt de offentlige aktører.

Har du spørgsmål eller ønsker du at være medlem af netværket, så kontakt projektleder Conny Heidtmann på e-mail: [email protected].

Det er gratis at være medlem af netværket, men det kræver et gratis medlemskab af Innovationsnetværket RoboCluster. Du kan melde dig ind på RoboClusters hjemmeside HER

Kontaktperson
Conny HeidtmannConny Heidtmann

Projektleder

Innovationsnetværket RoboCluster

T +45 2058 5132

LOADEMAIL[conny.heidtmann]DOMAIN[robocluster.dk]

robocluster

Kort om RoboCluster 

RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Forskerparken 10
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 9350 7500
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

BevillingsgivereBevillingsgivere