• Danish
  • English

Kom med til FutureWeek Denmark 2017

Kom med til FutureWeek Denmark 2017

10-11-2017
I uge 48 afholder de danske klynger og netværk på tværs af brancher og industrier en række events rundt omkring i alle danske regioner.

FutureWeek Denmark er en række events arrangeret af danske klynger og netværk på tværs af brancher og industrier i Danmark. FutureWeek Denmark sætter fokus på fremtidens Danmark med en række arrangementer, der viser bud på fremtidens udvikling og eksempler på klyngernes arbejde med at udvikle og løfte det danske erhvervsliv. 

Ved FutureWeek Denmark er mulighederne store: Videndeling, netværksarbejde, involvering i den  teknologiske udvikling og mulighed for at være med til at tage nogle af de næste store skridt. Der vil være mulighed for at deltage i alt fra mindre inspirationsmøder til workshops, seminarer og store konferencer. 

20171110_FutureWeek

Læs mere om FutureWeek 2017 og se alle eventene HER

RoboCluster er med til FutureWeek Denmark 2017
I forbindelse med FutureWeek Denmark afholder vi sammen med innovationsnetværkene InnoBYG og BrandBase seminaret 'Lyt og tænk nyt! - Nye perspektiver på innovation og forretningsudvikling i robot- og automationsindustrien'  tirsdag d. 28. november kl. 12.00 - 16.00 i Århus.

Som deltager på seminaret får du viden om, hvorfor det er så vigtigt at have fuldstændig styr på brugernes behov og virkelighed, før I giver jer i kast med næste udviklingsprojekt. På dagen lanceres også guiden: Med robotten på arbejde - Guide til robotudvikling på arbejdspladsen. 

Seminaret er den sidste af tre i projektet Værdi-Kædereaktion, der med støtte fra Industriens Fond har klarlagt udfordringer og formidlet viden om, hvordan robotbranchen udvikler og markedsfører robotteknologi til nye kunder og markeder, der er uvante med at arbejde med robotter.

Læs mere om arrangementet og se programmet HER

 

Kontaktperson
Mette AbrahamsenMette Abrahamsen

Projektleder

Innovationsnetværket RoboCluster

T. +45 2311 3719

LOADEMAIL[meab]DOMAIN[robocluster.dk]

robocluster

Kort om RoboCluster 

RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Forskerparken 10
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 9350 7500
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

BevillingsgivereBevillingsgivere