• Danish
  • English

Nye ansigter i RoboCluster

Nye ansigter i RoboCluster

30-03-2017
To nye medarbejdere i RoboClusters sekretariat skal være med til at løfte flere nye projekter inden for robot- og automationsteknologi.

Innovationsnetværket RoboCluster er inde i en meget positiv udvikling, og har i 2016 fået en række nye projekter hjem, der skal skabe innovation i robot- og automationsbranchen. Flere projekter betyder et udvidet sekretariat, og derfor er RoboCluster sekretariatet nu udvidet med både en projektleder og en kommunikationsmedarbejder.

Peter Strabo Hummelshøj

Den nye projektleder, Peter Strabo Hummelshøj, er 33 år og uddannet civilingeniør i produktion og ledelse fra DTU.  Han kommer fra konsulentbranchen, hvor han igennem de seneste 7 år har arbejdet med projektledelse. Her har han deltaget i - og drevet en række optimeringsprojekter inden for Supply Chain, produktion, service og IT. Peter har erfaring fra både den private og offentlige sektor med det overordnede mål at forbedre danske virksomheders produktivitet og konkurrenceevne. Derudover har han arbejdet med projekter inden for sundhedssektoren, hvor han har været med til at forbedre behandling og behandlingsforløb, og med logistik på sygehuse.

Hos RoboCluster skal Peter lede tre projekter inden for droneteknologi og industriel automation.  I samarbejde med sekretariat skal han være med til at sikre et fortsat stærkt innovationsnetværk.

- I mit job hos RoboCluster har jeg det mål at gøre Danmark og dansk industri mere konkurrencedygtigt igennem udbredelse af robotteknologi, således at vi kan fastholde og udvikle industrien i Danmark, udtaler Peter Strabo Hummelshøj. 

Peter skal som den første store opgave lede innovationsprojektet, Inno-Drone, der skal være med til at øge udbredelsen - og innovativt brug af droner i Danmark.


Flere kommunikationskræfter

Sibel Sarac Isikli-Kristiansen

Sibel Sarac Isikli-Kristiansen er ansat som kommunikationsmedarbejder, og er uddannet Cand.ling.merc. i Kommunikationsdesign fra SDU. Hun kommer fra kommunikationsfeltet, hvor hun har stiftet erfaring med en bred vifte af kommunikationsopgaver, herunder kommunikationsstrategi, markedsføring på de sociale medier og hjemmesider. 

Hos RoboCluster skal Sibel være med til at løfte kommunikationsopgaver i en række innovationsprojekter og generelt styrke RoboClusters profil. 

- Som en del af sekretariatet, glæder jeg mig til at skabe positive resultater for RoboCluster. Med min erfaring inden for kommunikationsfeltet og speciale i feltet Human-Robot Interaction, vil jeg sammen med det øvrige sekretariat arbejde målrettet på at udvikle RoboClusters profil, udtaler Sibel Sarac Isikli-Kristiansen.

Sibels første opgave er at varetage en bred vifte af kommunikationsopgaver i forbindelse med InnoDrone projektet. 

robocluster

Kort om RoboCluster 

RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Forskerparken 10
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 9350 7500
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

BevillingsgivereBevillingsgivere