• Danish
  • English

Seneste nyheder

Praktik- og projektdag på Det Tekniske Fakultet

08-08-2017
Det Tekniske Fakultet på Syddansk Universitet inviterer til praktik- og projektdag den 31. oktober, hvor virksomheder og ingeniørstuderende kan møde hinanden for en snak om studiejob, praktik- eller projektsamarbejde.

Det Tekniske Fakultet på Syddansk Universitet inviterer til praktik- og projektdag den 31. oktober, hvor virksomheder og ingeniørstuderende kan møde hinanden for en snak om studiejob, praktik- eller projektsamarbejde.

Praktik- og projektdagen på Det Tekniske Fakultet fungerer som en messe, der giver mulighed for at små og store virksomheder kan komme i kontakt med de studerende omkring praktik eller projektsamarbejde. Der deltager op til 100 virksomheder og typisk omkring 700 studerende.

På SDU uddanner man diplom- og civilingeniører, og begge uddannelser udbyder en lang række erhvervsrettede samarbejdsmuligheder. De studerende vil efterspørge samarbejde til semesterprojekter, bachelor- og specialeprojekter, studieprojekt med civilingeniører, ingeniørpraktik, afgangsprojekter eller studiejobs. 20170808_PP-dag oktober 2017

Du kan møde studerende inden for følgende uddannelsesretninger: 

  • Diplomingeniører:  Bygningsteknik, Elektrisk Energiteknologi, Elektronik og datateknik, Global Management and Manufacturing Softwareteknologi, Integreret Design, Kemi- og Bioteknologi, Maskinteknik, Mekatronik, Produktion, Robotteknologi 
  • Civilingeniører: Business and Innovation, Elektronik, Energiteknologi, Fysik og Teknologi, Kemi, Konstruktionsteknik, Lærings- og Oplevelsesteknologi, Mekatronik, Miljøteknologi, Operations Management, Product Development and Innovation, Robotteknologi, Software Engineering, Velfærdsteknologi.

Praktisk information
Det er gratis at deltage i arrangementet; der vil dog være et no-show fee på 1.000 kr.

Arrangementet afholdes på Det Tekniske Fakultet, SDU, Campusvej 55, 5230 Odense M, tirsdag den 31. oktober fra kl. 12.00-16.00.

Deltagende virksomheder får stillet en stand på ca. 1,5 x 1,5 m2 med tilhørende standvæg på ca. 1,5 x 1,5 m2 (B x H) samt et lille bord til rådighed. Opslag og øvrigt informationsmateriale medbringer din virksomhed selv.  

Virksomheder kan tilmelde sig her:

Download invitation her

Kontaktperson
Lone Søvad Madsen Lone Søvad Madsen

Innovationskonsulent

SDU TEK Innovation

T. +45 65509644

LOADEMAIL[lsma]DOMAIN[tek.sdu.dk ]

robocluster

Kort om RoboCluster 

RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Forskerparken 10
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 9350 7500
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

BevillingsgivereBevillingsgivere