• Danish
  • English

Praktik- og projektdag på Det Tekniske Fakultet

Praktik- og projektdag på Det Tekniske Fakultet

28-02-2017
Det Tekniske Fakultet på SDU inviterer til praktik- og projektdag den 20. april 2017 kl. 12.00 – 16.00, hvor virksomheder og ingeniørstuderende møder hinanden for en snak om studiejob, praktik- eller projektsamarbejde.
Praktik- og projektdagen på Det Tekniske Fakultet fungerer som en messe, hvor små og store virksomheder kan komme i dialog med de studerende omkring praktik eller projektsamarbejde. Der deltager omkring 70 virksomheder og typisk omkring 500 studerende.

20170228_PPdagTEK

På SDU uddanner man diplom- og civilingeniører. Begge har en lang række erhvervsrettede samarbejdsmuligheder gennem uddannelserne. De studerende vil efterspørge samarbejde til semesterprojekter, bachelor- og specialeprojekter, in-company period, ingeniørpraktik, afgangsprojekter eller studiejobs.
 
På selve dagen vil det være muligt at møde diplomingeniører og civilingeniører fra følgende uddannelser: 
  • Diplomingeniører:  Bygningsteknik, Elektrisk Energiteknologi, Elektronik og datateknik, Global Management and Manufacturing Softwareteknologi, Integreret Design, Kemi- og Bioteknologi, Maskinteknik, Produktion 
  • Civilingeniører: Elektronik, Energiteknologi, Fysik og Teknologi, Kemi, Konstruktionsteknik, Lærings- og Oplevelsesteknologi, Miljøteknologi, Operations Management, Product Development and Innovation, Robotteknologi, Software Engineering, Velfærdsteknologi. 
Praktisk information
Det er gratis at deltage i arrangementet, der vil dog være et no-show fee på kr. 1.000.
 
Projekt- og praktikdagen afholdes på SDU, Campusvej 55, 5230 Odense M torsdag d. 20. april 2017 fra kl. 12.00 til 16.00 
 
På selve dagen vil deltagende virksomheder få stillet en stand på ca. 2 x 1,5 m2 med tilhørende standvæg samt et lille bord til rådighed. Der er plads til omkring 70 stande på messen, der vil blive fordelt efter først-til-mølle-princippet. 
 
Virksomhedsoplæg: De tilmeldte virksomheder vil blive tilbudt at holde et lille profilerings-indlæg i løbet af PP-dagen. Formatet vil blive 20 minutters indlæg i et auditorium midt i messeområdet. Der vil være fri adgang til indlæggene. 
 
Fristen for tilmelding er 1. april 2017. Læs mere HER
 
Kontaktperson
Lone Søvad MadsenLone Søvad Madsen

Innovationskonsulent

TEK Innovation

M. +45 6550 9644

LOADEMAIL[lsma]DOMAIN[tek.sdu.dk]

robocluster

Kort om RoboCluster 

RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Forskerparken 10
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 9350 7500
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

BevillingsgivereBevillingsgivere