• Danish
  • English

Topmøde for robotter og innovation

Topmøde for robotter og innovation

30-03-2017
For 7. gang åbner robot eventen Innorobo dørene for udviklere, slutbrugere, forskere og andre, der har interesse i robotter og innovation.

Innorobo er Europas førende event inden for robotteknologi og den innovation, der udspringer herfra. Eventen fungerer som sådan som udstillingsvindue for teknologisk innovation, der kan være med til at løse samfundsudfordringerne, og bidrager til at skubbe innovative løsninger ud på markedet hurtigere.

Eventen fokuserer derfor på at bringe de forskellige aktører inden for robotter og innovation sammen, og sidste år tiltrak Innorobo 200 udstillere fra 21 lande og 10.000 besøgende. 20170330_InnoRobo

Nye tiltag på Innorobo
Som noget nyt vil Innorobo, der for andet år i træk bliver afholdt i Paris, lave nogle Flipped Pitched Sessions, hvor det er kunder og slutbrugere, der får mulighed for at pitche de teknologiske udfordringer, de møder i deres daglige arbejde, til et panel af roboteksperter fra hele verden.

Udover den internationale konference og B2B dating forum, der er en del af eventen hvert år, udvider Innorobo i år udstillingsområdet med et helt nyt område, 'Hospitality, Retail og Tourism', for at sætte spot på den nye trend, der er inden for brugen af servicerobotter i hotel- og detailbranchen.

RoboCluster deltager i Innorobo for at bringe viden om nye teknologiske trends med hjem til netværkets medlemmer og for at finde nye internationale samarbejdspartnere.

Innorobo finder sted fra den 16. - 18. maj ved Docks de Paris. Læs mere om eventen HER

 

robocluster

Kort om RoboCluster 

RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Forskerparken 10
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 9350 7500
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

BevillingsgivereBevillingsgivere