• Danish
  • English

Absolut sidste chance for at tilmelde sig [email protected]

Absolut sidste chance for at tilmelde sig [email protected]

01-05-2018
Pladserne til årets netværkstur til verdens største robotmesse AUTOMATICA er revet væk, men RoboCluster har knoklet intenst og skaffet ganske få ekstra pladser. Dem kan du komme i betragtning til, hvis du reagerer nu!

Langt over 40 tilmeldte og flere på venteliste til årets 20180501_RoboCluster_at_AUTOMATICA_sidste_tilmeldingoverflødighedshorn af en netværksrejse - det er virkeligheden for [email protected]. Vi er begejstrede over, efter hårdt arbejde, nu at kunne frigive enkelte ledige pladser.

Årets netværksmulighed

SDU investerer 100 millioner i Industri 4.0, og på turen kan du bl.a. netværke med Martin Heide Jørgensen, der står i spidsen for den investering. Eller hvad med fire deltagere fra to forskellige afdelinger på Danfoss? Hannemann Engineering og Robot Nordic vil også være der.
Mød Digitalization Technology Manager fra Siemens, Carsten Bro, eller måske PTA Chef Bent Palle Johansen og Teknisk Chef Kent Zibrandtsen fra Hardi International. Danmarks allerstørste produktionsvirksomheder tager med på [email protected] og du kan læse om deres forventninger til turen her!

Brænder du for den nyeste forskning inden for robotteknologi, så kom og netværk med professor Ole Madsen fra Robotics & Automation på AAU, professor Henrik Gordon Petersen fra Mærsk Mc-Kinney Møller Instituttet på SDU eller professor Jens Kargaard Madsen fra Institut for Ingeniørvidenskab på AU. Hertil kommer forskere fra Technische Universität München – et af Tysklands største universiteter, som også er blandt de 10 mest anerkendte tekniske universiteter i verden.

RoboCluster er yderligere i dialog med DLR - Institute of Robotics and Mechatronics, der alene er et besøg værd. Derudover er RoboCluster i fuld gang med at planlægge netværksmøder med bl.a. The Robotic Society in Finland, den tyske Cluster Mechatronik & Automation og Swiss National Center of Robotics.

Endelig får du fornøjelsen af Innovationsnetværket RoboClusters nye Netværksleder Christina E. Wanscher.

Verdens største robotmesse

Med netværksturen [email protected] samles virksomheder og universiteter omkring verdens største robotmesse, AUTOMATICA, der byder på alt hvad hjertet kan begære inden for robot- og automationsteknologi. Skriv til Cluster Manager Morten Nielsen, hvis du vil sikre dig en af de få resterende pladser.

Deltagerlisten inkluderer indtil videre repræsentanter for følgende virksomheder og organisationer:

Kontaktperson
Morten NielsenMorten Nielsen

Cluster Manager

RoboCluster

M. +45 9350 7313

LOADEMAIL[morten.nielsen]DOMAIN[robocluster.dk]

robocluster

Kort om RoboCluster 

RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Forskerparken 10
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 9350 7500
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

BevillingsgivereBevillingsgivere