• Danish
  • English

Astronomisk interesse for RoboClusters BIG BANG konference

Astronomisk interesse for RoboClusters BIG BANG konference

31-10-2018
Stormløb på pladserne til BIG BANG konferencen betyder, at de oprindelige 100 pladser er revet væk. Interessen betyder, at RoboCluster har udvidet deltagerantallet, så interesserede stadig kan nå at tilmelde sig.

RoboCluster spørger: ”Hvor skal dansk robotinnovation hen?”. Det spørgsmål og ambitionen om at demokratisere innovationsprocessen på robotområdet bliver særdeles vel modtaget. I hvert fald hvis man skal dømme efter branchens interesse for at være med, når RoboClusters stjernespækkede Advisory Board træder sammen den 5. december, og giver sit input til temaerne Automation, Droner, Kollaborative Robotter og Mobile robotter.20181031_BIGBANG_konference

For RoboCluster er det vigtigt at  så mange som muligt får mulighed for at deltage i konferencen.

Både Blue WorkforceBeckhoffFocus AdvokaterIngeniørforeningen i Danmark, KUKA Nordic ABSchneider Electric machine solutionsSiemens og Universal Robots har indtil videre valgt at støtte op om arrangementet og dermed sikre, at flere kan deltage.

Du har mulighed for at sikre dig en plads på konferencen, men vent ikke for længe, da der stadig er stor efterspørgsel og de tilkomne pladser forsvinder hurtigt. Læs invitationen og tilmeld dig her. Deltagelse er gratis.

Vil du eller din virksomhed støtte op om arrangementet økonomisk, så kontakt Cluster Manager, Morten Nielsen, på tlf.: 93507113 eller e-mail: [email protected].  

Kontaktperson
Morten NielsenMorten Nielsen

Cluster Manager

RoboCluster

M. +45 9350 7313

LOADEMAIL[morten.nielsen]DOMAIN[robocluster.dk]

robocluster

Kort om RoboCluster 

RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Forskerparken 10
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 9350 7500
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

BevillingsgivereBevillingsgivere