• Danish
  • English

Det er med endeløs begejstring at RoboCluster kan præsentere…

Det er med endeløs begejstring at RoboCluster kan præsentere…

17-04-2018
Innovationsnetværkets nye netværksleder, som er intet mindre end et scoop for RoboCluster. Vi har simpelthen fundet den person, som både er 100 % cirkushest og 100 % administrator – en vaskeægte netværks-enhjørning!

Med 15 års erfaring som projektleder på både nationale og internationale projekter og lige så mange år som netværker er Christina E. Wanscher et kendt ansigt – i hvert fald i sundhedsbranchen. Christinas ønske om at blive en del af det danske robotmiljø kommer nu RoboCluster til gode, da hun er startet som ny netværksleder for Innovationsnetværket RoboCluster den 16. april.

Men hvorfor lige robotbranchen?
"Personligt drives jeg af udfordringer og ’nu skal der læres nyt’. Jeg omgiver mig helst med folk, der ved mere end mig, og så elsker jeg at skabe struktur og processer, der peger mod det opsatte mål. Jeg anser mig selv som en generalist men med meget stor og bred viden inden for innovationsprocesser, digital sundhed og det danske sundhedsvæsen. Jeg har længe været fascineret af robotverdenen. Nu har jeg set, hvordan digitaliseringen har væltet ind over sundhedsvæsnet, og jeg har været med fra den spæde start. Nu glæder jeg mig til at følge robotverdenen og se den udfolde sig på samme fantastiske måde”, siger Christina om sin motivation for at takke ja til tilbuddet fra RoboCluster.20180417_RoboCluster kan pr�sentere...250

Måske er yderligere introduktion unødvendig, men skulle der være nogle i det danske robotmiljø, der ikke kender Christina, så læs mere om hende og hendes egne overvejelser omkring fremtiden i Innovationsnetværket RoboCluster her.

Du kan møde Christina allerede den 19. april på ARBEJDSGIVERNES Industritopmøde i Herning. Her vil hun blandt andet få lejlighed til at hilse på nogle af sine rejsefæller, der skal med på [email protected], hvor RoboCluster i juni sender ca. 50 deltagere til verdens største robotmesse AUTOMATICA i München.

Innovationsnetværkets formand Tom Togsverd ser et stort potentiale i de nye muligheder:
"Betydningen af Christinas indtræden som netværksleder kan ikke overvurderes. Jeg er glad for, at vi har kunnet tiltrække så kompetent en profil. Sammen med RoboClusters nye Cluster Manager Morten Nielsen har vi et af netværkslandskabets stærkeste ledelsesteams. Det vil styrke vores mulighed for at blive ét af de færre, men stærkere nationale innovationsnetværk i 2019-20. Samtidig vil det styrke vores indsats vedrørende robotter til sundhedsområdet i samarbejde med blandt andet Welfare Tech og andre relevante netværk og klynger inden for sundheds- og velfærdsteknologi."

Også Cluster Manager for RoboCluster Morten Nielsen har svært ved at skjule sin begejstring:
"Jeg kan næsten ikke få armene ned! Christinas og min egen profil komplementerer på alle måder hinanden. Christina kommer fra sundhed, jeg kommer fra industri. Christina kommer fra offentlig netværksdrift, jeg kommer fra kommerciel. Sammen har vi langt over 20 års erfaring med netværksudvikling, opbygning og drift! Det kan simpelthen ikke være bedre!"

Christina kommer til at lede Innovationsnetværket RoboCluster, fundraise for klyngen RoboCluster samt fungere som ledelsesmæssig sparringspartner for RoboClusters samlede projektportefølje.

Christina bringer et kæmpe netværk med sig fra sundhedsbranchen, og det gælder for dem som for alle andre, at det er gratis at være medlem af RoboCluster.
Man skal blot udfylde indmeldelsesblanketten, og sende den til: [email protected]

Er din virksomhed allerede medlem, så husk at medlemskabet gælder for alle dine kolleger. De kan tilmelde sig RoboClusters nyhedsbrev.

Christina Wanscher bliver en del af RoboClusters erfarne team:

Kontaktperson
Christina E. WanscherChristina E. Wanscher

Netværksleder

Innovationsnetværket RoboCluster

T. +45 6550 7952

LOADEMAIL[cewa]DOMAIN[robocluster.dk]

robocluster

Kort om RoboCluster 

RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Forskerparken 10
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 9350 7500
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

BevillingsgivereBevillingsgivere