• Danish
 • English

Europas roboteksperter mødes i Finland

Europas roboteksperter mødes i Finland

29-01-2018
European Robotics Forum er et mødested for Europas robotmiljø, og samler over 700 forskere, ingeniører, ledere, samt et stort antal af entreprenører og forretningsfolk fra hele Europa den 13. – 15. marts 2018.

European Robotics Forum er et mødested for Europas robotmiljø, og samler over 700 forskere, ingeniører, ledere, samt et stort antal af entreprenører og forretningsfolk fra hele Europa den 13. – 15. marts 2018.

European Robotics Forum (ERF) er det mest indflydelsesrige møde i robotmiljøet. Konferencen forventes at samle op mod 1.000 europæiske roboteksperter.

I år sætter ERF fokus på følgende:

 • Identificere potentiale for robotanvendelse i virksomheder, fremskaffelse af jobs og imødekomme samfundsmæssige behov
 • Få viden omkring de seneste banebrydende robot mæssige anvendelses og forretningsmuligheder – fra landbrugsområdet til sundhedsservices
 • Flere netværksmuligheder med en bred vifte af deltagere fra forskellige lande og robot sektorer i løbet af pauser og sociale events
 • Få viden omkring initiativer inden for robotfeltet i Europa ved at stifte bekendtskab med Kommissionens holdninger til området
 • Få mulighed for at påvirke beslutningstagere og styrke samarbejdet mellem alle stakeholdere i robotmiljøet.

20180126_Europas roboteksperter mødes i FinlandKonferencen omhandler samfundsmæssige og tekniske emner, der er relateret til robotfeltet. Derudover vil flere interessante emner, såsom human-robot collaboration, og hvordan robotter kan forbedre fremstillingsindustrien, blive diskuteret.

Der vil også være mulighed for at udstille på ERF2018. HER kan du læse nærmere omkring muligheder og priser. 

Konferencen præsenterer den seneste forskning inden for robotfeltet, samt projekter der er finansieret under EU's program for forskning og innovation, Horizon2020 .

Innovationsnetværket RoboCluster deltager lige nu i projektet Horizon2020-NET og arbejder herigennem på at intensivere danske aktørers deltagelse i Horizon2020-projekter inden for robotter, automation og droner. Partnere fra Horizon2020-NET vil derfor også deltage i ERF 2018.

Praktisk information
ERF 2018 bliver afholdt fra den 13. - 15. marts 2018 i Tampere Hall.                                   
Arrangøren bag ERF er euRobotics under SPARC – The Partnership for Robotics in Europe i samarbejde med The Robotics Society in Finland, Visit Tampere og Tampere University of Technology.                                          

Læs mere om konferencen HER og se invitationen HER på euRobotics’ hjemmeside.

Kontaktperson
Morten NielsenMorten Nielsen

Cluster Manager

RoboCluster

M +45 2235 9311

LOADEMAIL[morten.nielsen]DOMAIN[robocluster.dk]

robocluster

Kort om RoboCluster 

RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
 • Kontakt
 • Forskerparken 10
 • 5230 Odense M
 • Telefon: 9350 7500
 • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

BevillingsgivereBevillingsgivere