• Danish
  • English

Flere AutomationsBoost-projekter er ved at være i mål

Flere AutomationsBoost-projekter er ved at være i mål

27-06-2018
Læs om virksomhederne Automation Lab, Robot Nordic, Tentoma og Pehamas deltagelse i det syddanske innovationsprogram AutomationsBoost her.

Innovationsprogrammet AutomationsBoost løber i perioden fra 2016 – 2019, og er støttet af Den Europæiske Regionalfond og Syddansk Vækstforum. Programmet har som mål at styrke innovationen i små og mellemstore virksomheder via igangsættelse af en række innovationssamarbejder mellem små og mellemstore20180627_flere Automationsboost Projekter I Mål virksomheder med et automatiseringsbehov, leverandører af automatiseringsløsninger i Region Syddanmark og vidensinstitutioner. Målet er at skabe mindst 9 nye generiske løsninger til automatisering og dermed bidrage til effektskabelse af 80 nye job, 200 mio. kr. i meromsætning samt 80 mio. kr. i mereksport.

Få en smagsprøve på de spændende cases fra AutomationsBoost her:

Automation Lab: Industri 4.0 – data is King!
Hvad har et dambrug i Mexico til fælles med et fynsk biogasanlæg? Begge virksomheder kan optimere deres produktion med et automationsanlæg, som er designet og udviklet af Automation Lab fra Svendborg. Det handler om at logge, analysere og visualisere data og få det fulde billede af, hvordan produktionen kører i realtid. Læs mere om den næste generation af Automation Labs dataloggersystem her.

Robot Nordic: Selvprogrammerende palleteringsrobot
Når Michael Hye Nielsen præsenterer produktionsvirksomheder for Robot Nordics palleteringsrobot, har han altid en lille bordmodel med i tasken. Det med størrelsen gør nemlig en forskel. Udover at være selvprogrammerende og ultralet at betjene, kræver palleteringsløsningen meget lidt plads og en lav indbygningshøjde. Læs mere om Robot Nordics fleksible palleteringssystem her.

Tentoma: Vandret disruption indenfor foliepakning
Tentoma har udviklet en fuldautomatisk pakkemaskine, RoRoStretchPack, der indpakker store industriprodukter horisontalt med 100 % tætsiddende forsegling. Teknologien har været kendt siden 1989, men RoRoStretchPack med fleksibel horisontal indpakning er en global firstmover med en grøn profil.
Læs mere om den nye løsning, der er udviklet til større industrielle emner, her.

Pehama: Lave styktal og høj varians kræver sin robot
Evnen til at genkende, plukke og pakke, samle og montere flere forskellige varer er en teknologisk udfordrende disciplin for en robot. Hos Pehama Productions rykker man grænserne mellem manuel og automatiseret produktion med en FlexMontage-robotcelle, der let kan omstilles til skiftende opgaver i en produktion. Læs mere om FlexMontage-robotcellen her

Se en kort video om Pehamas FlexMontage-robotcelle her: 


Læs mere om AutomationsBoost og de forskellige innovationssamarbejder her på RoboClusters hjemmeside.

Kontaktperson
Per F. GøsePer F. Gøse

Projektleder

RoboCluster

T. +45 6550 7387

LOADEMAIL[pfg]DOMAIN[robocluster.dk]

robocluster

Kort om RoboCluster 

RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Forskerparken 10
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 9350 7500
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

BevillingsgivereBevillingsgivere