• Danish
  • English

Forretningsmuligheder, rekruttering og nye markeder: Bliv en del af R-18

Forretningsmuligheder, rekruttering og nye markeder: Bliv en del af R-18

24-05-2018
R-18 er en messe med fokus på forretningsmuligheder og udbredelse af digitalisering, automatisering og robotteknologi til flere og nye brancher.

Fra den 11. - 13. september kan du opleve et stærkt konferenceprogram med nationale og internationale keynote speakere – blandt andre leder af verdens førerende robotforskningscenter på University of California i San Diego, Henrik I. Christensen, og Claus Klint fra IBM Watson. 20180524_Forretningsmuligheder , Rekruttering Og Nye Markeder

På R-18 vil du kunne opleve tre dage med forskellige temaer, som lige nu optager mange virksomheder. Tirsdag vil der være fokus på robotteknologiens betydning for forretningsudvikling og strategisk positionering - også i en international kontekst. Onsdag er der fokus på investeringer og kapital til robot- og tech-virksomheder. Messens sidste dag har fokus på HR og rekruttering i robotindustrien.

Det er gratis at besøge R-18, hvor du også vil få adgang til arrangementer som Dansk Eksportdag 2018 og Elektronikmessen E-18.

Dansk Eksportdag 2018
Eksporterer du allerede, eller skal du til at tage skridtet ind på et nyt marked, så er der essentiel og vigtig viden at få med hjem. Under alle messens tre dage vil du kunne få gode råd og vejledning fra handelschefer fra hele verden.  Dansk Eksportdag 2018 afholdes af Udenrigsministeriet.

Læs mere om, hvordan du kan blive en del af R-18 HER

RoboCluster planlægger deltagelse på R-18, og hjemmesiden opdateres snarest med info.

Kontaktperson
Morten NielsenMorten Nielsen

Cluster Manager

RoboCluster

T. +45 6550 9251

LOADEMAIL[morten.nielsen]DOMAIN[robocluster.dk]

robocluster

Kort om RoboCluster 

RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Forskerparken 10
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 9350 7500
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

BevillingsgivereBevillingsgivere