• Danish
  • English

FutureWeek 2018: Klynger og netværk viser vejen til fremtidens innovative Danmark

FutureWeek 2018: Klynger og netværk viser vejen til fremtidens innovative Danmark

23-11-2018
Videndeling, netværk og mulighed for at blive involveret i den teknologiske udvikling og tage de næste store skridt – det er, hvad deltagerne kan forvente at få ud af at deltage i FutureWeek 2018

Endnu engang afholder de danske klynger og netværk FutureWeek i uge 48. Dette gøres for at sætte fokus på det markante udbytte, man får ved deltagelse i klynger og netværk. I 2017 var der næsten 2000 deltagere, der greb muligheden for at blive klogere på de teknologiske trends, som danske virksomheder skal omfavne og gøre til forretning, hvis de skal være med til at tegne fremtiden. 

20181123_Future Week

Over hele landet vil der i løbet af uge 48 blive afholdt et væld af faglige og forretningsmæssige arrangementer, der alle er planlagt af de danske klynger og innovationsnetværk. Der vil være alt fra mindre inspirationsmøder til workshops, seminarer og store konferencer. Kom med og bliv klogere på fremtidens løsninger inden for cirkulær økonomi, digitaliseringer, droner, 3D print, robotter, IoT og meget mere.

Se alle eventsene i løbet af uge 48 HER - listen vil blive opdateret løbende

RoboCluster er også en del af FutureWeek 2018
RoboCluster tager endnu engang del i FutureWeek. I år inviterer vi i samarbejde med Lifestyle & Design Cluster og CenSec til Sylab Konference tirsdag d. 27. november kl. 09.30 – 16.00 hos Sylab i Ikast.

Syrobotter, sewbots, er i rivende udvikling og vil betyde, at vi igen kan få noget af syproduktionen tilbage til Danmark. Kom og hør om de største internationale udviklingsinitiativer og fremtidsmulighederne inden for tekstilproduktionen.

Læs mere om arrangementet og se det fulde program HER.

Kontaktperson
Morten NielsenMorten Nielsen

Cluster Manager

RoboCluster

+45 6550 9251

LOADEMAIL[morten.nielsen]DOMAIN[robocluster.dk]

robocluster

Kort om RoboCluster 

RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Forskerparken 10
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 9350 7500
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

BevillingsgivereBevillingsgivere