• Danish
  • English

Indstil til DIRA Automatiseringsprisen 2018

Indstil til DIRA Automatiseringsprisen 2018

30-01-2018
Der er nu mulighed for at indstille kandidater til DIRA Automatiseringsprisen, som overrækkes i september 2018 ved Automatik messen i Brøndby.

DIRA Automatiseringsprisen uddeles hvert år til en virksomhed, der har skabt eller fastholdt produktion i Danmark gennem udvikling eller automatisering baseret på robotteknologi på en banebrydende måde, der muliggør nye produktionsmetoder eller nye produkter.20180130_Indstil til DIRA Automatiseringsprisen 2018

I bedømmelsen indgår desuden forbedringer af arbejdsmiljø, kvalitet, leveringsevne, salg samt produktivitet. Jurymedlemmer samt bestyrelsesmedlemmer i DIRA kan ikke modtage prisen.

Du kan allerede nu indstille til DIRA Automatiseringsprisen 2018 via DIRAs hjemmeside HER.

Virksomheder fortæller om prisen
Tidligere vindere af DIRA Automatiseringsprisen tæller blandt andre MIR og Welltec, der har oplevet at prisen gør en forskel for deres virksomhed. De nævner blandt andet, at prisen giver et kvalitetsstempel, et stærkere brand, medieomtale og nye salgskontakter.

Se videoen med de tidligere vindere af prisen HER.

Kontaktperson
Kathrine Viskum RasmussenKathrine Viskum Rasmussen

Netværkskoordinator

DIRA

M. +45 7220 2073

LOADEMAIL[info]DOMAIN[dira.dk]

robocluster

Kort om RoboCluster 

RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Forskerparken 10
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 9350 7500
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

BevillingsgivereBevillingsgivere