• Danish
  • English

Innovationssamarbejder skal booste virksomhedernes vækstpotentiale

Innovationssamarbejder skal booste virksomhedernes vækstpotentiale

29-08-2018
Midtjyske virksomheder med potentiale for at udvikle nye smarte produkter, services eller processer kan lige nu ansøge om at indgå i innovationssamarbejder med vidensinstitutioner igennem forsknings- og udviklingsprogrammet Industri 4.0.

Forsknings- og udviklingsprogrammet Industri 4.0 har til formål at styrke vækst og innovationskraft blandt små og mellemstore virksomheder i Region Midtjylland. Det vil man gøre gennem øget samarbejde mellem virksomheder og vidensinstitutioner i specifikke innovationssamarbejder.

20180829_industri 4_0

Innovationssamarbejderne skal understøtte udvikling af nye produkter, services eller processer inden for områderne energi, landbrug, produktion eller fremstilling.

For at deltage, skal minimum tre SMV’er gå sammen med en videninstitution omkring et konkret, fælles innovationssamarbejde af mellem 6 og 24 måneders varighed.

Læs mere her  om, hvordan din virksomhed kan drage nytte af programmet. Eller kontakt Morten Nielsen, Cluster Manager i RoboCluster, på e-mail: [email protected] eller tlf.: +45 65 50 92 51.

Forsknings- og udviklingsprogrammet Industri 4.0 er finansieret af Region Midtjylland og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling, og har et samlet budget på 25 mio. kroner. Programmet løber fra august 2017 til august 2019, og der er løbende ansøgningsfrist.

Seminar 25. september hos VELUX
Digitalisering, data, robotter og 3D-print. Mulighederne er mange, men hvordan kommer din virksomhed i gang? Hvad er det rigtige for jer, hvor skal I sætte ind, og hvad kræver det? Af direktion, organisation og pengepung?

I regi af Industri 4.0 programmet inviterer Business Region Aarhus og Business Horsens til seminar den 25. september med overskriften: Industri 4.0 – fra buzzword til bundlinje. Her vil der være rig mulighed for at hente inspiration og viden omkring Industri 4.0 teknologier.

Du kan møde Anders Hvid, CEO for DareDisrupt, der er ekspert i, hvordan teknologisk udvikling påvirker markeder, mennesker og virksomheder. Anders giver et indblik i fremtidens produktion og de muligheder, der allerede eksisterer.

Du kan også møde Erick Thürmer, der er CEO i familievirksomheden Thürmer Tools, der producerer gevindværktøj. Ved hjælp af 3D-print og ny teknologi har han vendt udviklingen i virksomheden. Få historien om skiftet fra traditionel produktionsvirksomhed til teknologisk frontløber.

Yderligere information om program og tilmelding her.

Kontaktperson
Morten NielsenMorten Nielsen

Cluster Manager

RoboCluster

T. +45 6550 9251

LOADEMAIL[morten.nielsen]DOMAIN[robocluster.dk]

robocluster

Kort om RoboCluster 

RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Forskerparken 10
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 9350 7500
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

BevillingsgivereBevillingsgivere