• Danish
  • English

Investorer jagter den næste robotsucces i Odense

Investorer jagter den næste robotsucces i Odense

25-06-2018
Der er netop åbnet for tilmeldingen til Odense Investor Summit 2018, hvor investorer møder kapitalsøgende virksomheder. Det er tredje år i træk eventen afholdes, og år for år bliver investeringerne større i de nye teknologier. Hovedfokus er på robotter, droner, automation og velfærdsteknologi.

Investorer med indsigt i robotter har øjnene rettet mod Odense. Muligheden for at investere i virksomheder med potentiale til at blive det næste teknologiske guldæg, gør det attraktivt for investorer at vende blikket mod Odense Investor Summit. Der i år finder sted den 12. september sammen med Robotmessen R-18 i Odense Congress Center.20180625_odense Invester Summit (1)

Odense har Danmarks største koncentration af robotvirksomheder, og med salget af først Universal Robots og senest Mobile Industrial Robots har verden for alvor fået øjnene op for klyngen.

Odense Investor Summit sætter scenen for mødet mellem højtspecialiserede virksomheder og investorer med indsigt i de nye teknologier. Investorerne er klar med kloge penge og risikovillig kapital, der også tilfører de kapitalsøgende virksomheder knowhow og netværk.

"I og omkring Odense har vi et spirende robotmiljø af lovende virksomheder med et stort globalt potentiale. De mangler kun de rigtige investorer for at skabe markant vækst. På Odense Investor Summit matcher vi de kapitalsøgende virksomheder med investorer. Vi bringer parter sammen, som ikke normalt færdes i de samme miljøer. Det er en målrettet indsats, som alle parter omkring industrien ser en stor værdi i", fortæller Michael Hansen, Investment Manager, Odense Seed and Venture.

Interesse fra udenlandske investorer

Sidste år deltog mere end 20 kapitalsøgende virksomheder og mere 100 investorer indenfor robotics, droner, automation og velfærdsteknologi. Odense Investor Summit 2018 er det største samlingssted for potentielle robotinvestorer og investeringsklare robotvirksomheder i Danmark og Norden.

"Vi ser et betydeligt potentiale i Odense Investor Summit både for virksomhederne og investorerne. Nordea er igen med som hovedsponsor, da vi gerne vil støtte udviklingen af stærke, innovative teknologivirksomheder. Der findes tidspunkter, hvor den her type virksomheder har brug for en partner til at drive væksten sammen med dem – og det partnerskab vil vi gerne skabe rammerne for og hjælpe med at etablere", siger Tommy Bøgh Thomsen, der er regionsdirektør for erhvervskunder i Region Syd i Nordea.

Fakta

Bag Odense Investor Summit står 15 danske organisationer, virksomheder, netværk og projekter, der arbejder for at skabe stærke resultater til virksomhederne og omverdenen. Aktørerne er Odense Robotics, Odense Robotic StartUp Hub, Odense Seed and Venture, Odense Kommune, Scale-Up Denmark Robotics, Væksthus Syddanmark, RoboCluster, Nordea, Teknologisk Institut, , Keystones, CONNECT Denmark, Syddansk Innovation, Syddansk Universitet.

Læs mere om Odense Investor Summit her

Kontaktperson
Morten NielsenMorten Nielsen

Cluster Manager

RoboCluster

T. +45 6550 9251

LOADEMAIL[morten.nielsen]DOMAIN[robocluster.dk]

robocluster

Kort om RoboCluster 

RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Forskerparken 10
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 9350 7500
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

BevillingsgivereBevillingsgivere