• Danish
  • English

Kommentér ansøgninger til nye innovationsnetværk

Kommentér ansøgninger til nye innovationsnetværk

28-05-2018
Der er nu mulighed for at deltage i debatten omkring fremtidens danske videnbrobyggere. Giv dit input til Innovationsnetværket RoboClusters ansøgning senest den 11. juni.

I de kommende uger kan man på Uddannelses- og Forskningsministeriets hjemmeside give input til processen med at udvælge operatører af nationale innovationsnetværk for perioden 2019-2020. 20180528_Kommentér Ansøgninger Til Nye Innovationsnetværk Kopi
Der er indsendt 23 ansøgninger til innovationsnetværk, som skal bidrage til at gøre danske virksomheder mere konkurrencedygtige både nationalt såvel som internationalt.

Innovationsnetværket RoboCluster ansøger om at blive operatør på et innovationsnetværk inden for robotter, automation og droner. Derfor har vi nu brug for kommentarer til ansøgningen fra eksempelvis virksomheder, forskningsmiljøer, fonde, GTS’er, videregående uddannelsesinstitutioner, brancheforeninger, fagministerier, regioner og kommuner.

Kommentarer kan eksempelvis omhandle erfaringer med innovationsnetværket – fx deltagelse i arrangementer eller samarbejdsprojekter, hvad der har fungeret godt og/eller hvad man gerne ser mere af i fremtiden for Innovationsnetværket RoboCluster.

Læs mere på debatsiden her.

Kommentarer til ansøgningen for Innovationsnetværket RoboClusters kan gives via linket her.

Kontaktperson
Christina E. WanscherChristina E. Wanscher

Netværksleder

Innovationsnetværket RoboCluster

T. +45 6550 7952

LOADEMAIL[cewa]DOMAIN[robocluster.dk]

robocluster

Kort om RoboCluster 

RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Forskerparken 10
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 9350 7500
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

BevillingsgivereBevillingsgivere