• Danish
  • English

Kvinderne overtager robotbranchen!

Kvinderne overtager robotbranchen!

29-08-2018
Det hele startede med…

..eller rettere; det er endt med, at robotmessen R-18 kan stille branchens stærkeste konferencierteam udelukkende bestående af kvinder!

20180829_kvinderne Overtager Robotbranchen

Selvom det ikke er RoboClusters fortjeneste, så er RoboClusters bidrag ikke til at overse.  
Det startede med en masse gode idéer i vinters, og har udviklet sig til, at R-18 alene ved RoboClusters involvering kan se frem til en stor delegation fra Slovenien med den slovenske ambassadør i spidsen.

Dertil kommer messedeltagelse og oplæg fra Europas største robotklynge og et af verdens mest anerkendte tekniske universiteter Technische Universität München (TUM), hvor Dr. Adam Schmidt holder flere oplæg i det spækkede konferenceprogram. Et program der, ud over et overflødighedshorn af robotrelevant indhold, udmærker sig ved at have seks af branchens stærkeste kvinder som konferencierer.

Programmet for R-18 har også givet genlyd i det nordtyske, hvor interessen er så stor, at arrangøren har set sig nødsaget til at udsende pressemeddelelser på tysk og det grænseoverskridende projekt InproReg har valgt at lægge sit seminar på R-18.
Dermed bliver R-18 en international messe, allerede første gang den afholdes, med fokus bl.a. på Europas industridynamo Tyskland.
 
På SDU har man netop optaget 155 nye studerende på robotuddannelserne, og her ser man med begejstring på R-18:

- Jeg er begejstret for, at robotklyngen igen viser sin styrke og vilje til samarbejde, og i fællesskab bidrager til, at vi i Odense kan skabe en international robotmesse. Med repræsentation fra Tyskland og især München, der er den største robotklynge syd for Danmark, kan messens betydning ikke undervurderes - hverken for SDU, Odense eller Danmark, udtaler dekan på Det Tekniske Fakultet ved SDU, Henrik Bindslev
 
RoboCluster har stand på R18 (stand 2740). Her præsenterer vi bl.a. projekterne Industri 4.0, AutomationsBoost, Innovationsnetværket RoboCluster, og InnoDrone. Sidstnævnte InnoDrone, har sit helt eget konferencespor torsdag den 13. september, og der er stadig få ledige pladser – tilmeld dig her: Innodrone Conference 3: Industrial application of drones at international level.
 
Læs mere om R-18 og de forskellige events, der kører sammen med robotmessen – blandt andet Odense Investor Summit og Dansk Eksportdag – og book til din gæstebillet ved at registrere dig her  allerede i dag.

Kontaktperson
Morten NielsenMorten Nielsen

Cluster Manager

RoboCluster

T. +45 6550 9251

LOADEMAIL[morten.nielsen]DOMAIN[robocluster.dk]

robocluster

Kort om RoboCluster 

RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Forskerparken 10
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 9350 7500
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

BevillingsgivereBevillingsgivere