• Danish
  • English

Præsentation af AutomationsBoost projekter

Præsentation af AutomationsBoost projekter

21-03-2018
Se filmene om Nordbo Systems og EasyRobotics og hør hvad de har fået ud af at deltage i det syddanske innovationsprogram AutomationsBoost.

Nordbo Systems har udviklet samlerobotten, Nordbo Cube, som er en deltarobot med integreret vision-system baseret på en laserscanner. Robotten kan nemt flyttes rundt i en produktionshal og kan her fungere som slags fleksibel co-worker robot, der hjælper til med forskellige pakkeløsninger.

Se og hør mere om den fleksible robotkollega Nordbo Cube i filmen her:

EasyRobotics har udviklet et robotsystem, der stort set kan rulle direkte ind på fabriksgulvet og hjælpe til i produktionen. Profeeder Multi, som det hedder, er et robotkontrolleret magasinkoncept hvis formål er fleksibel, effektiv og automatiseret håndtering og indføring af arbejdsemner til forarbejdnings- og montageoperationer i industrielle produktionslinjer.

Se og hør mere om Profeeder Multi i filmen her:

Gå-hjem-møde 16. maj

Den 16. maj kl. 15.00 – 17.00 afholder Innovationsnetværket RoboCluster og Væksthus Syddanmark gå-hjem-møde om tre de projekter, der kører i regi af innovationprogrammet AutomationsBoost.

Her vil der blandt andet være mulighed for at møde virksomhederne Tentoma, Pehama og Automation Lab, som vil præsentere deres projekter.

Gå-hjem-mødet finder sted hos Mads Clausen Instituttet på SDU i Sønderborg.  Eftermiddagen vil derfor også byde på et besøg i MCI’s Innovation Lab.

Der er tilmeldingsfrist den 14. maj. Find info om tilmelding og program HER

Om AutomationsBoost

Væksthus Syddanmark og RoboCluster tilbyder et målrettet innovationsprogram, AutomationsBoost, som har til formål at skabe generiske automatiseringsløsninger med et stort potentiale, som efterfølgende er tæt på at være klar til kommercialisering og salg. Det skal ske gennem en række innovationssamarbejder mellem små og mellemstore virksomheder med et automatiseringsbehov, leverandører af automatiseringsløsninger i Region Syddanmark og vidensinstitutioner.

AutomationsBoost har et samlet budget på 38 mio. kr., hvoraf kr. 7,5 mio. kr. bevilges af Den Europæiske Regionalfond og 17,5 mio. kr. bevilges af Syddansk Vækstforum, mens de deltagende virksomheder egenfinansierer 13. mio. kr.

 

Kontaktperson
Per F. GøsePer F. Gøse

Projektleder

RoboCluster

T. +45 6550 7387

LOADEMAIL[pfg]DOMAIN[robocluster.dk]

robocluster

Kort om RoboCluster 

RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Forskerparken 10
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 9350 7500
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

BevillingsgivereBevillingsgivere