• Danish
  • English

Seneste nyheder

#RCBigBang melder TOTALT OVERBOOKET!

29-11-2018
265 personer har meldt deres deltagelse i #RCBigBang. Således er de 250 pladser er væk – godt og vel.!.

Det er med stor begejstring at RoboCluster den 5. december byder velkommen til intet mindre end 265 deltagere ved #RCBigBang – det er med ihærdig indsats, lykkedes RoboCluster at få plads til alle tilmeldte.20181031_BIGBANG_konference

#RCBigBang er konferencen, hvor RoboCluster spørger: ”Hvor skal dansk robotinnovation hen?”. Advisory Boarded og pitchere for de 4 tekniske fagområder: Automation & Styring, Droner, Kollaborative Robotter og Mobile Robotter er friske og veloplagte til at diskutere de forskellige emner på dagen.

Tilhørerne er bredt fordelt fra hele robotbranchen – Industriel Produktion, Sundhed, Landbrug, Miljø, Uddannelse mm., og såvel private virksomheder som offentlige aktører, har ikke ville gå glip af #RCBigBang.

I løbet af dagen vil tilhørerne komme til at interagere med Advisory Boardet, når der stilles forskellige oplagte spørgsmål via KAHOOT. Du finder Kahoot på App Store eller Google Play på din smartphone, eller du kan tilgå via hjemmesiden her: www.kahoot.it.

Vi starter med brunsviger og netværk kl. 09:30. De mange deltagere får rig mulighed for at netværke og udveksle nye ideer og perspektiver i løbet af dagen. Find relevante dokumenter for dagen herunder:

Dagen styres med hård hånd af Søren Elmer Kristensen, og åbningstalen holdes af SDU’s rektor Henrik Dam.

De 16 medlemmer af Advisoryboarded er fordelt på de 4 emner, således at der er 8 siddende medlemmer pr. emne. Fordelingen af Advisory Board og pirchere, samt link til deres respektive personprofiler, kan du også se herunder:

Automation & Styring

Droner

Kollaborative Robotter

Mobile Robotter

Der skal lyde en stor tak til vores støtter, som har gjort det muligt, at så mange deltagere kan få glæde af at deltage i #RCBigBang 2018:

Kontaktperson
Morten NielsenMorten Nielsen

Cluster Manager

RoboCluster

T. +45 6550 9251

LOADEMAIL[morten.nielsen]DOMAIN[robocluster.dk]

robocluster

Kort om RoboCluster 

RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Forskerparken 10
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 9350 7500
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

BevillingsgivereBevillingsgivere