• Danish
  • English

Skal du være med helt i front?

Skal du være med helt i front?

21-11-2018
I forbindelse med Innovationsnetværket RoboClusters nye bevillingsperiode igangsættes flere samarbejdsprojekter fra januar 2019. Nu får du mulighed for at deltage og komme med helt i front.

Et samarbejdsprojekt i Innovationsnetværket RoboCluster er defineret som et mindre projekt, der over en kortere afgrænset periode ser på robotteknologiske udfordringer, og i et samarbejde mellem flere virksomheder, universiteter eller GTS’er ser på løsningsmuligheder. Samarbejdsprojektets fokus er først og fremmest få mere viden – og forhåbentlig derigennem opnå øget produktivitet og vækst – til virksomhederne.

20181121_skal Du Være Med I Front

Innovationsnetværket RoboCluster igangsætter ni forskellige samarbejdsprojekter. Projekterne fokuserer på robotteknologiske områder indenfor Automation & Styring, Droner, Kollaborative Robotter og Mobile Robotter samt AI i Hardware og Brugerperspektiver.

Læs meget mere om de forskellige samarbejdsprojekter, som søger deltagere her:

Vil du være med?

Er du interesseret i at deltage i et eller flere samarbejdsprojekter, skal du indsende en interessetilkendegivelse. Alt dette sendes per mail til [email protected] senest den 10. december 2018.

Læs meget mere om samarbejdsprojekterne, interessetilkendegivelsen og krav til virksomheder HER.

Du kan også starte med at kontakte Christina E. Wanscher, netværksleder på mobil 9350 7500 eller mail [email protected], hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at høre mere om vilkårene for et samarbejdsprojekt.

 [SB4]Link ind til samarbejdsprojekt-siden

Kontaktperson
Christina E. WanscherChristina E. Wanscher

Netværksleder

Innovationsnetværket RoboCluster

M. +45 9350 7500

LOADEMAIL[cewa]DOMAIN[robocluster.dk]

robocluster

Kort om RoboCluster 

RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Forskerparken 10
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 9350 7500
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

BevillingsgivereBevillingsgivere