• Danish
  • English

Utrættelig netværks-ressource sætter ny kurs for RoboCluster!

Utrættelig netværks-ressource sætter ny kurs for RoboCluster!

17-01-2018
Efter 12 år på posten som Cluster Manager i RoboCluster, har Bjarke Falk Nielsen valgt at give stafetten videre. Hans afløser er kendt i branchen som et utrætteligt lokomotiv i netværkssammenhænge. De fleste kan nok nikke genkendende til RoboClusters nye 'Official Handshaker'.

Morten Nielsen FAB overtager den 1. februar stafetten efter Bjarke Falk Nielsen som Cluster Manager for RoboCluster.

Med Mortens indtrædelse har RoboCluster sikret sig en markant og erfaren profil til at løfte den tunge arv efter Bjarke. 

Formand for RoboCluster, Tom Togsverd er meget tilfreds med udsigterne for netværket: "Mortens resultater taler for sig selv - Han har en fantastisk evne til at bringe folk sammen. Han brænder i den grad igennem når det handler om at skabe og vedligeholde netværk. Det er fremragende for RoboCluster, at vi har kunne tiltrække ham til denne post."

20180116_Utrættelig netværks-ressource sætter ny kurs for RoboCluster!

Afgående Cluster Manager, Bjarke Falk Nielsen (th.) byder velkommen til den nye "Official Handshaker" i RoboCluster, Morten Nielsen FAB (tv.)

Morten selv tripper allerede for at komme i gang: "Jeg agter at bidrage med det som jeg er allermest kendt for, nemlig masser af idéer og energi til fordel for medlemmerne af RoboCluster. Jeg ser især frem til at styrke RoboCluster på netop medlemssiden. 270 medlemmer i dag - det er flot. Men et netværk UDEN MEDLEMSKONTINGENT bør have mange flere medlemmer - mit mål er 500 medlemmer inden udgangen af 2018".

Måske er yderligere introduktion unødvendig, men skulle der være nogle i det danske robotmiljø der ikke kender Morten, så læs mere om ham, og hans egne overvejelser omkring fremtiden i RoboCluster HER.

Der kommer til at ske rigtigt meget i RoboCluster i fremtiden, så kontakt Mette Klausen, hvis du vil vide mere om medlemskab af RoboCluster.

Er din virksomhed allerede medlem, så husk at medlemskabet gælder for alle dine kolleger. De kan tilmelde sig RoboClusters nyhedsbrev HER

Kontaktperson
Morten NielsenMorten Nielsen

Cluster Manager

RoboCluster

M +45 2235 9311

LOADEMAIL[morten.nielsen]DOMAIN[robocluster.dk]

robocluster

Kort om RoboCluster 

RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Forskerparken 10
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 9350 7500
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

BevillingsgivereBevillingsgivere