• Danish
  • English

Seneste nyheder

Velkendt ansigt tilbage i RoboCluster

27-11-2018
Vores tidligere studentermedhjælper har valgt endnu engang at trække i RoboCluster-klæderne og sagt ja til at blive RoboClusters nye kommunikationsansvarlig.

Vores nye kommunikationsansvarlig Sarah Brandt kommer med en kuffert fuld af viden om alt fra kommunikation og marketing over til mobile robotter i sundhedssektoren. Hun kommer med en uddannelse i cand.mag. International Virksomhedskommunikation, som hun afsluttede i sommers. Sideløbende har hun i to år været en fast del af RoboCluster-sekretariatet, hvor hun var ansat som studentermedhjælper og hjalp til ved opgaver omkring kommunikation og arrangementer.20181128_velkendt Ansigt

Jeg har set meget frem til at starte hos RoboCluster igen – det er jo som at komme hjem” udtaler Sarah Brandt og fortsætter ”Personligt glæder jeg mig til at komme dybere ned i alle de projekter, som der er i RoboCluster. Jeg har jo nærmest kun kradset i mulden i min studentertid her. Herudover så håber jeg selvfølgelig også, at jeg kan være med til at sprede vores mange nyheder, arrangementer og projekter, så endnu flere ser vigtigheden i robotter, droner og automation”.

Robotter fyldte også i specialetiden
Sarahs interesse for robotbranchen kom bl.a. til udtryk i hendes speciale, hvor hun i samarbejde med sin specialemakker skrev specialet ”Når robotten bliver ens nye kollega”. Inspirationen kom i forbindelse med et RoboCluster-arrangement tilbage i november 2017, der omhandlede mobile robotter i sundhedssektoren. ”Det var et rigtig spændende speciale at få lov til at skrive. Ingen tvivl om, at der kommer meget godt med de mobile robotter, som kan løse mange hårde opgaver for de ansatte i sundhedssektoren – men der er også bare nogle udfordringer ude på gulvet, som der skal tages hånd om.” forklarer Sarah Brandt om sit speciale.

Sarah overtager stillingen efter Julie Thygesen Rydahl, som har valgt at prøve nye udfordringer hos TEK Innovation. Sarah bliver ansvarlig for RoboClusters mange forskellige kommunikationsopgaver både i forbindelse med projekter og arrangementer. Hun bliver bl.a. også ansvarlig for RoboClusters nyhedsbrev, som bliver sendt ud månedligt.

Bliver du ikke allerede opdateret på de mange nyheder, så kan du tilmelde dig via banneret i højre side.

Kontaktperson
Sarah BrandtSarah Brandt

Kommunikationsansvarlig

RoboCluster

T. +45 2125 9414

LOADEMAIL[sbran]DOMAIN[robocluster.dk]

robocluster

Kort om RoboCluster 

RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Forskerparken 10
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 9350 7500
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

BevillingsgivereBevillingsgivere