• Danish
  • English

Seneste nyheder

Få din gratis billet til Hannover Messe

24-01-2019
Cobots, digital twins, additiv produktion eller smart factory løsning? Vælg selv, når du besøger industriens globale hotspot – bedre kendt som Hannover Messe.

Fra d. 1. april til d. 5. april åbner dørene op til dette års Hannover Messe.20190124_gratis Billetter Til Hanover Messen

Her kan man i alle dage fra kl. 9.00 til kl. 18.00 få et indblik i alle teknologier og kerneområder inden for industrien. Her kan du finde alt fra forskning og udvikling, industriel automation, it, industriel forsyning og produktionsteknologi samlet i de store messehaller i Hannover.

Hos RoboCluster har vi endnu engang fået mulighed for at tilbyde vores medlemmer en GRATIS billet med adgang til alle dage. Normalpris for en full-event billet er 70 EUR.

FÅ DIN GRATIS BILLET HER
OBS: Slet ikke den kode, der er indsat i linket. Det er din garanti for gratis adgang.

Hannover Messe – mere end blot en messe

Med over 6.500 udstillere bliver der store muligheder for at netværke med en masse forskellige virksomheder fra hele verdenen. Udover de mange udstillere forventes det, at der kommer mere end 220.000 besøgende.

Du kan se den fulde liste over udstillerne her.

Hannover Messe byder endnu engang på et stort program med en masse forskellige muligheder, hvor du kan få overblikket over de mange teknologier til digitalisering af produktions- og energisystemer. Udover de mange udstillere har programmet over 90 arrangementer, som består af en bred vifte af forums, konferencer og særlige arrangementer, som alle giver dig chancen for at lære mere om de nøgleproblemer, der påvirker industrien i dag.

Se den fulde liste over samtlige konferencer og events i løbet af de fem dage her.

Kontaktperson
Morten NielsenMorten Nielsen

Cluster Manager

RoboCluster

T. +45 6550 9251

LOADEMAIL[morten.nielsen]DOMAIN[robocluster.dk]

robocluster

Kort om RoboCluster 

RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Forskerparken 10
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 9350 7500
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

BevillingsgivereBevillingsgivere