• Danish
  • English

Kina gennemgår en tech-revolution - og den skal vi lære af

Kina gennemgår en tech-revolution - og den skal vi lære af

30-04-2019
Thinkers50 Europe, RoboCluster og IDA Lederforum inviterer til eksklusivt foredrag med Christina Boutrup tirsdag den 7. maj 2019.

Kina har i al stilhed taget et kvantespring og landets indflydelse i verden vokser – både økonomisk, politisk og kulturelt. Hvad betyder det for os her i Danmark og Europa, og hvordan skal vi forholde os til den nye supermagt?20190430_thinkers 50

Kina gennemgår i disse år en tech-revolution, som vil rykke ved magtbalancen i verden og komme til at påvirke os alle. Når vi herhjemme forsøger at forstå fremtiden, ser vi mod Silicon Valley. Men vi kigger den gale vej og risikerer at stå med ryggen til udviklingen, hvis vi kun har øje for Google, Amazon og Facebook, siger Christina Boutrup. Det er på høje tid, at vi begynder at forstå, hvad der sker i Kina, som med sine 800 millioner internetbrugere er verdens største og mest avancerede digitale økonomi.

Ret blikket mod Shanghai
Kom og hør, hvad danske virksomheder kan lære af Kinas fremadstormende tech-virksomheder som Alibaba, Tencent og WhatsApp – og hvorfor vi skal til at holde meget bedre øje med kineserne.

Det gratis foredrag med Christina Boutrup foregår d. 7. maj kl. 08.00 i Aarhus og kl. 16.45 i Aalborg.

Se invitationen til arrangementet i Aarhus her

Se invitationen til arrangementet i Aalborg her

Om Christina Boutrup
Christina Boutrup optræder ofte som Kina-kender og kommentator i danske og udenlandske medier. Ikke mindst når det gælder viden om danske virksomheders muligheder og udfordringer på det kinesiske marked. Men også når det handler om Kinas voksende økonomiske, politiske og kulturelle indflydelse i Europa. Hun er en internationalt anerkendt foredragsholder og en af talerne på dette års Thinkers50 European Business Forum i Odense i september.

Om Thinkers50
Thinkers50 rangerer de bedste professorer fra de bedste business schools i verden, fx Harvard, INSEAD, IMD og IE Business School. Deltag i European Business Forum og få den nyeste viden inden for strategi, innovation og ledelse d. 25. og 26. september i Odense.

Kontaktperson
Christina E. WanscherChristina E. Wanscher

Netværksleder

RoboCluster

T. +45 9350 7500

LOADEMAIL[cewa]DOMAIN[robocluster.dk]

robocluster

Kort om RoboCluster 

RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Forskerparken 10
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 9350 7500
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

BevillingsgivereBevillingsgivere