• Danish
  • English

Seneste nyheder

Mød Europas førende roboteksperter til ERF 2019

23-01-2019
For 10. år i træk afholdes European Robotics Forum. Denne gang bliver det afholdt i Bukarest, Rumænien fra d. 20. – 22. marts. European Robotics Forum er en af de mest indflydelsesrige konference for det europæiske robotmiljø

I 2018 var der 957 deltagere fra 26 forskellige lande og 32 udstillere, som deltog i de i alt 70 sessioner, der var planlagt. I år forventes det, at over 1000 europæiske roboteksperter vil deltage i de mange planlagte aktiviteter og netværksmuligheder.20190123_Robotics _forum _lscape _logo

Til ERF 2019 vil der være en stor udstilling, hvor virksomheder, universiteter og forskningsinstitutter viser nogle af de mest avanceret europæiske prototyper, produkter og projekter, som er støttet af EU's Horizon 2020-program frem. Herudover afholdes der over 50 workshops, som sætter fokus på den nyeste udvikling inden for robotteknologi.

Til ERF 2019 er der planlagt et spækket program med workshop, udstilling og mange forskellige netværksmuligheder heriblandt deres Award Dinner, hvor der uddeles priser til bl.a. den bedst Ph.d. inden for robotteknologi og den bedste start-up idé.

European Robotics Forum 2019 vil være særlig interessant for dig, hvis du er:

  • Virksomhed, der bruger robotter/producerer robotter eller andre robotteknologier til grundforskning, anvendt forskning eller i brugerdrevet applikationsudvikling og innovation, herunder autonome- og intelligente systemer til transport, sundhed m.m.
  • Offentlig eller privat investor i R&D, eller hvis du overvejer at udvide din produktportefølje og services til robotter
  • Interessent fra en offentlig enhed, hvor du er med til at støtte strategiske beslutninger i forhold til investering i robotteknologi.

Vil du være en del af ERF 2019?

European Robotics Forum 2019 vil blive afholdt d. 20.-22. marts 2019 hos JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Bukarest, Rumænien.

Du kan læse meget mere om ERF2019 her, hvor du kan blive klogere på programmet, muligheden for at blive udstiller og købe billetter.

European Robotics Forum er arrangeret af euRobotics under SPARC, the Public-Private Partnership for Robotics in Europe. ERF 2019 afholdes af E-Civis Association med støtte fra det rumænske udenrigsministerie og i samarbejde med Polyethnic University of Bucharest og Faculty of Mathematics and Informatics (University of Bucharest).

Kontaktperson
Morten NielsenMorten Nielsen

Cluster Manager

RoboCluster

T. +45 6550 9251

LOADEMAIL[morten.nielsen]DOMAIN[robocluster.dk]

robocluster

Kort om RoboCluster 

RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Forskerparken 10
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 9350 7500
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

BevillingsgivereBevillingsgivere