• Danish
  • English

På gensyn…

På gensyn…

27-03-2019
I forbindelse med konsolideringen og RoboClusters flytning til Erhvervshus Fyn nedlægges funktionen som Cluster Manager ved RoboCluster.

Det betyder ikke, at robotmiljøets mest aktive netværker indtager en plads på tilskuerrækkerne – tværtimod:20190327_på Gensyn

Jeg kommer til at skabe mere netværk, flere projekter og samarbejder indenfor robot, automation og I4.0 området mellem de gode venner i robotmiljøet, både i Danmark og Internationalt”, forklarer afgående Cluster Manager Morten Nielsen FAB, og fortsætter:

”Det bliver i regi af TEK-Innovation, der er er en del af Teknisk Fakultet på Syddansk Universitet. Det er blandt andet her, vi er ved at opbygge et nyt Industri 4.0 laboratorium, der kort sagt samler de nyeste teknologier, forskning og innovation, som understøtter fremtidens produktion. Det er også  til SDU TEK, at A.P. Møller Fonden lige har doneret DKK 100 mil, til at styrke robotforskningen yderligere. Så om noget træder jeg endnu længere ind i orkanens øje.”, siger han og afslutter:

Jeg glæder mig sindssygt meget til at fortsætte med at netværke på kryds og tværs i robotmiljøet, og min telefon og mail er som altid åben.”

Morten kan fremover kontaktes på sit sædvanlige telefonnummer 9350 7313 og på mail [email protected]
Og naturligvis på LinkedIn.

Du kan blive klogere på SDU's arbejde, når de åbner dørene op til Forskningens Døgn d. 27. april, hvor du bl.a. kan se det nye Industri 4.0 Lab. 

Kontaktperson
Morten NielsenMorten Nielsen

Cluster Manager

RoboCluster

M. +45 9350 7313

LOADEMAIL[mobn]DOMAIN[sdu.dk]

robocluster

Kort om RoboCluster 

RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Forskerparken 10
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 9350 7500
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

BevillingsgivereBevillingsgivere