• Danish
  • English

R-19: stor robotmesse i juni

R-19: stor robotmesse i juni

30-04-2019
Efter sidste års succes med R-18 sætter R-19 i år fokus på, hvordan robotter og droner er med til at forme vores samfund. Udforsk konferencens fire spor og få indsigt i nutidens trends og udfordringer, pitch din idé ved at blive en del af dette års Investor Summit, lær hvordan FN’s Verdensmål kan åbne nye markeder for dansk robotteknologi og få inspiration til, hvordan vi kan øge roboteksporten yderligere ved at arbejde tættere sammen på klyngeniveau.

R-19 vil foregå den 25.-26. juni 2019 ved Odense Congres Center og HCA Lufthavn. På to-dagskonferencen vil man kunne opleve præsentationer, demonstrationer og workshops i fire spor, som vil diskutere, hvordan robotteknologi kan få en positiv indflydelse på nutidens globale udfordringer. De fire spor består af: Export Summit, International Droneshow, Angel Invester Meetup 19 og Odense Invester Summit 19.

”R-19 vil udforske nye måder, hvor vi kan anvende robotteknologi til at løse nogle af samfundets største udfordringer. Odense er en by, hvor ideerne blomstrer og hvor mange entreprenører er fokuseret på at anvende deres teknologi til gavn for den verden, vi lever i. Det er derfor vi endnu en gang er gået sammen om at vise præcis, hvordan robot- og drone teknologier kan hjælpe os med at bevæge os fremad” siger Mikkel Christoffersen, Odense Robotics.  20190430_R-19

RoboCluster, Odense Robotics, Erhvervshuset Fyn, UAS Denmark, Odense Seed and Venture, Odense Kommune og andre sponsorer står bag begivenhederne ved R-19.

Export Summit 19
Export Summit 19 løber af stablen den 25. juni og vil fokusere på FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling. Export Summit vil give dig skræddersyet markedsindsigt ift., hvordan målene kan være med til at forøge eksportniveauet af danske robotsystemer og yderligere udvikle robotteknologien.

”Tiden er ved at være inde til at stille spørgsmålstegn ved, hvad det næste er, at vi med fordel kan samle vores kræfter om i robotklyngen. Vi har vist, at vi kan rykke os, når vi samles om udvikling og innovation, start-ups og scale-ups samt selvfølgelig den fælles branding og fortælling om vores styrkepositioner inden for robotteknologi. Men kan vi samle os om at løse nogle af de store samfundsudfordringer med robotteknologi? Og kan netop dét måske samtidig styrke efterspørgslen af klyngens produkter, servicer og viden, så vi øger eksportandelen af robotteknologier yderligere? Det er derfor, vi bl.a. vil se nærmere på de nye muligheder, som FNs Verdensmål åbner for – ligesom vi ser nærmere på, hvordan vi kan gribe mulighederne an på klyngeniveau”, siger Sabina Kethelz, Odense Robotics, som er dagens moderator.

Export Summit skal være med til at give deltagerne en værdifuld indsigt i markedets trends og udfordringer, og hvilke former for robotteknologi de store robotslutkunder spejder efter til at løse deres nuværende udfordringer. Du kan bl.a. møde BMW Group og høre mere om, hvilke muligheder der er for dansk robotteknologi netop nu i Tyskland og Kina.

Læs mere om Export Summit her

Vælg dit R-19 spor
Udover Export Summit 19 er der også mulighed for at vælge tre andre spor.

Ved det Internationale Droneshow d. 25. juni inviterer UAS Denmark droneindustrien, partnere, interessenter og andre droneinteresserede til den årlige dronedag, der denne gang afholdes i HCA Lufthavns lokaler. Dagen bliver fyldt med live droneflyvninger, demonstrationer, udstilling, netværksaktiviteter, præsentationer og meget mere.

Danish Business Angels er vært for deres femte årsmøde, hvor mere end 300 business angels og aktører fra økosystemet vil deltage. Mødet vil fokusere på netværk og inspiration under temaet ”Trends and investment opportunities going into the 2020s”. Årsmødet vil foregå den 25.-26. juni ved Odense Congress Center.

Odense Investor Summit 19 vil endnu engang bygge bro mellem startups, SMV’er og investorer indenfor robotter, droner og velfærdsteknologi, når 60 virksomheder får chancen for at pitche deres ide foran nationale og internationale investorer. Frem til arrangementet vil der blive afholdt to Investor Mini-Summits, hvor virksomhederne bliver trænet i at pitche deres idé. Det første Mini-Summit bliver afholdt d. 9. maj mens det andet løber af stablen d. 17. juni. Odense Investor Summit 19 foregår d. 26. juni ved Odense Congress Center.

Det er gratis at deltage i R-19 og tilhørende arrangementer. Læs meget mere om R-19 og arrangementerne her.

Interesseret i at vide mere?

Kontaktperson
Sabina KethelzSabina Kethelz

Business Development Manager

Odense Robotics

T. +45 4272 6697

LOADEMAIL[saket]DOMAIN[odenserobotics.dk]

robocluster

Kort om RoboCluster 

RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Forskerparken 10
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 9350 7500
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

BevillingsgivereBevillingsgivere