• Danish
  • English

Sidder du med idéen til et problem, der skal løses?

Sidder du med idéen til et problem, der skal løses?

29-04-2019
Eller har du måske bare en god idé til et nyt projekt eller aktivitet, der bygger bro mellem forskning og private virksomheder i Danmark? RoboCluster åbner midt i maj op for ansøgninger til nye samarbejdsprojekter, idéer og aktiviteter, som i 2020 skal være med til at styrke innovation og vækstpotentialet i danske virksomheder.

RoboClusters mission er med robotindustriens virksomheder og videninstitutioner i centrum at styrke forskning og innovation indenfor robotteknologi i velkendte og nye anvendelsesdomæner gennem landsdækkende vidensdelings- og netværksaktiviteter og samarbejdsprojekter.20190429_sidder Du Med En Ide (1)

Gennem de sidste par år er der bl.a. gennemført projekter omhandlende alt fra en humledrone til cloud computing, positioneringssystemer til inspektionsrobotter og robot- og sensorteknologi i væksthuse. Mens der i 2019 bliver gennemført projekter omhandlende alt fra robotten som modul i fremtidens fabrik, simulering af ægte kollaborative løsninger og mobile robotter

Mulighederne er mange, når RoboCluster den 15. maj åbner op for muligheden for at søge midler til aktiviteter og samarbejdsprojekter i 2020.

Læs mere på hjemmesiden fra denne dato, hvor vi også sender infomail ud til alle vores medlemmer.
Læs mere om RoboCluster medlemskab her

Kontaktperson
Christina E. WanscherChristina E. Wanscher

Netværksleder

RoboCluster

M. +45 9350 7500

LOADEMAIL[cewa]DOMAIN[robocluster.dk]

robocluster

Kort om RoboCluster 

RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Forskerparken 10
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 9350 7500
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

BevillingsgivereBevillingsgivere