• Danish
  • English

Afklaring af innovationsbehov

Innovationsnetværket RoboCluster samler de centrale, danske robot- og automationsmiljøer til ét innovativt netværk, som rummer den nyeste viden om robot- og automationsteknologi

Samarbejde med Innovationsnetværket RoboCluster kan derfor være dit første skridt mod en afklaring af netop dit behov for anvendelse eller udvikling af robot- og automationsteknologi.

Skal du i gang med at automatisere din virksomhed, har du en god idé til et nyt robot- og automationsteknologisk produkt eller noget helt tredje, så er et samarbejde med Innovationsnetværket RoboCluster dit naturlige første skridt på vejen.

Innovationsnetværket RoboCluster hjælper dig og din virksomhed på rette vej mod de korrekte innovationspartnere, som kan give den mest kompetente sparring på netop dine udfordringer. Kontakt Innovationsnetværket RoboCluster og få en uforpligtende samtale om netop dine konkrete muligheder for afklaring af dine innovationsbehov.

Kontaktperson
Bjarke NielsenBjarke Nielsen

Cluster Manager

Innovationsnetværket RoboCluster

+45 2119 4797

LOADEMAIL[bjarke.nielsen]DOMAIN[robocluster.dk]

robocluster

Kort om Innovationsnetværket RoboCluster 

Innovationsnetværket RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Campusvej 55
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 6550 7400
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

Bevillingsgivere