• Danish
  • English

Projekter og fundraising

Innovationsnetværket RoboCluster iværksætter og gennemfører løbende robotteknologiske innovationsprojekter på tværs af virksomheder, forsknings- og udviklingsinstitutioner samt slutbrugere

Projekterne bygger bro mellem videninstitutioner og erhvervsliv og styrker udvikling, innovation og forskning i robotteknologi gennem nye kombinationer af viden, teknologier og aktører.

Alle projekter i Innovationsnetværket RoboCluster tager udgangspunkt i virksomheders og branchers konkrete behov og ønsker for innovativ robotteknologi og automation. Et innovationsprojekt i samarbejde med Innovationsnetværket RoboCluster er derfor din mulighed for at medudvikle og komme tættere på den nyeste robotteknologiske viden.

Ligger du inde med en god idé til et udviklingsprojekt, har du et konkret behov, som kan løses af robotteknologisk nytænkning, eller søger du hjælp til fundraising af midler til realisering af dine robotteknologiske idéer? Kontakt Innovationsnetværket RoboCluster og få en uforpligtende samtale om netop dine konkrete muligheder for hjælp til udvikling og fundraising.   

Alle samarbejder med Innovationsnetværket RoboCluster skræddersyes den enkelte opgaves behov - fx i omfang af timer, indbyrdes leverancer samt tidshorisont og milepæle.

Se en række eksempler på projekter drevet af Innovationsnetværket RoboCluster - KLIK HER

Kontaktperson
Bjarke NielsenBjarke Nielsen

Cluster Manager

Innovationsnetværket RoboCluster

+45 2119 4797

LOADEMAIL[bjarke.nielsen]DOMAIN[robocluster.dk]

robocluster

Kort om Innovationsnetværket RoboCluster 

Innovationsnetværket RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Campusvej 55
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 6550 7400
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

Bevillingsgivere